Geplaatst op 3 mei 2019

Johan Cruyff Institute – Uitnodiging informatieavond Master in Coaching

COACHEN VOLGENS DE VISIE VAN JOHAN CRUIJFF

Op donderdagavond 16 mei 2019 is er een voorlichtingsavond voor de Master in Coaching opleiding op het Cruyff Institute te Amsterdam. De bijeenkomst start om 18.30 uur en duurt tot 20.00 uur en vindt plaats in het klaslokaal van het Johan Cruyff Institute in Amsterdam (Laan der Hesperiden 118), gelegen naast het Olympisch Stadion van Amsterdam. Wij raden je aan om vanaf het begin aanwezig te zijn, zodat je niets mist. Deelname aan de avond is gratis en o.l.v. handbalcoach Henk Groener.

VVON leden krijgen 20% korting op de reguliere prijs van de opleiding.

Master in Coaching is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer zelf-kennis en zelf-ontwikkeling om zichzelf te verbeteren als (sport)coach of managers. De opleiding start in september 2019.

Dit 10-maanden durende studieprogramma is gebaseerd op de visie van Johan Cruijff, waarin coaching meer is dan het toepassen van tactische en technische kennis. Het gaat om het managen van jezelf, de spelers/medewerkers, het team en de omgeving. Immers, je bent alleen in staat anderen te coachen, als je jezelf kan coachen.

In het programma gaan we uit van de persoonlijke achtergrond van elke deelnemer en de ontwikkeling van inzicht in zichzelf als coach of manager in sport of business. Uitgangspunt van coachen is dat de deelnemers vervolgens de inzichten inzetten in de begeleiding van anderen. Een persoonlijke coach ondersteunt de student in dit proces en helpt zo bij de realisatie van persoonlijke doelstellingen.

Door ons ‘Cruyffiaanse’ onderwijs krijgen studenten van de Master in Coaching meer inzicht in hun eigen sterktes en verbeteringskansen als coach (die ze verder zullen ontwikkelen tijdens het programma), en in die van hun sporters/werknemers, met als doel de prestaties van iedereen te verbeteren.

KIJK HIER voor meer informatie

Wil je een vrijblijvend informatiegesprek dan kun je een e-mail sturen naar: sannekleijwegt@cruyffinstitute.org