Geplaatst op 28 juli 2017

Leden-informatie inloggen website

Beheer uw eigen gegevens in Mijn VVON

  1. Wanneer u als lid voor de eerste keer gaat inloggen op de nieuwe website dient u eerst uw account (MIJN VVON) te activeren en daarna een nieuw wachtwoord aan te maken.
  2. Als lid heeft u (als het goed is) enige weken geleden een e-mail met activatie-link ontvangen. Met deze link kunt u uw persoonlijk account activeren en vervolgens kunt u een wachtwoord aanmaken. Daarna kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.
  3. Beschikt u niet meer over de e-mail met activatie-link? Stuur dan een e-mail met uw naam, adresgegevens en geboortedatum naar info@vvon.nl. U ontvangt dan een nieuwe e-mail met de activatie-link.
  4. Als lid bent u zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van uw persoonlijke gegevens. Via MIJN VVON kunt u zelf uw adresgegevens, IBAN-nummer, e-mailadres alsmede uw diploma- en licentiegegevens actueel houden.
  5. Om in aanmerking te komen voor ledenkorting bij deelname aan bijscholingen en/of congressen dient u eerst in te loggen als lid. Activeer dus nu direct uw account.
  6. Oefenstof, video’s, interessante artikelen en ook ons magazine “De TrainerCoach” zijn online exclusief voor leden beschikbaar. Inloggen als lid is ook hier een vereiste.