Geplaatst op 29 mei 2020

Nieuwste uitgave Magazine ‘De TrainerCoach’ nu digitaal beschikbaar

Voor het eerst in ons bijna 75-jarig bestaan is ons magazine ‘De TrainerCoach’ digitaal verschenen. Dus niet op de vertrouwde manier via de post, maar online te bekijken en te lezen via uw computer, tablet of telefoon. Het zal voor velen best wel even wennen zijn, dat begrijpen wij.

De derde uitgave van ons magazine zou normaal gesproken vrijwel geheel gewijd zijn geweest aan het 18e Nederlands Trainerscongres, dat eigenlijk op 7 mei jl. zou hebben plaatsgevonden. Maar, zoals bij vrijwel alles wat we doen op dit moment, is ook hier het Coronavirus de grote spelbreker. En vanwege het feit dat ook al onze andere bijscholingen moesten worden uitgesteld, en het daarnaast vrij lastig was afspraken voor interviews te maken met trainers op locatie, hebben we in overleg met onze uitgever besloten digitaal te verschijnen.

Omdat we op dit moment allemaal de gevolgen ervaren van deze Coronacrisis hebben we als VVON bestuur gemeend dit digitale magazine ook beschikbaar te stellen voor collega trainers die nog geen lid zijn van de VVON. Wij hopen dat u – zowel leden als niet-leden – deze nieuwe verschijningsvorm kunt waarderen en uiteraard zijn we zeer benieuwd naar uw mening. Dus laat ons vooral weten wat u van ons eerste digitale magazine vindt.

KLIK HIER VOOR HET MAGAZINE


Tips voor vergroten leesbaarheid

Het digitaal magazine ‘De TrainerCoach’ is te bekijken met alle moderne browsers. Het magazine is volledig responsive zodat je het ook perfect kunt lezen/bekijken op een tablet (staand) en je mobiel.

Voor een optimale weergave is het soms nodig de zoominstellingen een beetje aan te passen. Met ‘browserzoom’ kunt u de weergave van een webpagina vergroten of verkleinen. In tegenstelling tot het wijzigen van de lettergrootte, vergroot of verkleint zoom alles op de pagina, inclusief tekst en afbeeldingen. Je kunt de pagina bijvoorbeeld aanpassen naar 90%. Meestal kun je deze instelling rechts bovenaan in je browser vinden (de drie puntjes of streepjes).

Wanneer je gebruik maakt van een muis met wieltje, kun je ook inzoomen van 10% tot 100%. Houd hierbij de CTRL-toets ingedrukt en scroll vervolgens met het wiel om in of uit te zoomen.