Geplaatst op 14 november 2017

Periodiseren met handige en innovatieve webapplicatie PERIODR®

Samenwerking tussen VVON en PERIODR®  – Ledenkorting bedraag € 1,00 p.m.

Het periodiseren en trainen van voetbalconditie wordt vaak ervaren als een van de moeilijkste taken binnen de functie van Trainer-coach. Een taak die vooral in het voortraject (het periodiseren) ook nog enorm veel tijd kost. Deze tijd wil je als Trainer-coach liever besteden aan het voorbereiden van wedstrijden en team-tactische trainingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat profclubs steeds vaker specialisten in dienst nemen die deze tijdrovende en ingewikkelde taak op zich nemen.

En het amateurvoetbal?

Gelukkig bestaat er een uiterst handige en innovatieve webapplicatie voor elke Trainer-coach, ongeacht het niveau waarop hij werkzaam is.

Periodr® is een geavanceerde periodiseringstool, die de Trainer-coach gedurende het seizoen alle variabelen aanreikt voor de voetbal-conditionele trainingen. Daarbij houdt de tool ook rekening met het aantal aanwezige spelers. Tevens past deze digitale, fysieke assistent de periodisering aan op basis van de terugkoppeling die hij ontvangt van de Trainer-coach. Doordat omvang en intensiteit van de trainingen geleidelijk toenemen, zal de spelersgroep fitter en belastbaarder worden, waardoor vervelende blessures tot het verleden behoren. De tool is toegankelijk vanaf je pc, laptop, tablet en vanaf je mobieltje. Je kunt Periodr® dus op elk gewenst moment en vanaf elke locatie raadplegen, zelfs vlak voorafgaande aan de training op het voetbalveld

Wat heeft Periodr® nog meer te bieden?

  • Een digitaal boekwerk over voetbalconditie, getiteld: “Periodiseren en trainen van voetbalconditie”.
  • Het blog: Science. Deze blogposts zullen regelmatig verslag doen van recente bevindingen uit wetenschappelijke onderzoek in het voetbal.
  • Een database met oefenstof, zoveel mogelijk ondersteund door videobeelden.

Voor meer informatie en om je aan te melden voor een licentie ga je naar www.periodr.football/nl

De VVON heeft voor haar leden € 1,00 korting bedongen op de maandelijkse licentie kosten voor de Periodr website. Dat betekent dat een licentie geen € 5,99 per maand kost, maar slechts €4,99 per maand. Een korting van € 12,00 per jaar, d.w.z. bijna 17% korting voor VVON leden.

Geïnteresseerd? Dan kun je bij het aanmelden voor een licentie op www.periodr.football/nl de kortingscode invullen.

VVON leden treffen de kortingscode hieronder aan.


Kortingscode voor VVON leden t.b.v. aanmelden licentie PERIODR®: vvonkorting

ps. Controle op lidmaatschap zal achteraf plaatsvinden.