Geplaatst op 29 oktober 2021

UITGESTELD – Bijscholing bij ODIN ’59 met als thema het verbeteren van de spelprincipes ‘het verplaatsen van de bal’ en ‘het vinden van de 3e man’ en daarnaast nog een presentatie over ‘Zonedekking’

DEZE BIJSCHOLING IS, OP VERZOEK VAN ODIN ’59, TOT NADER ORDER UITGESTELD. LEDEN DIE HEBBEN INGESCHREVEN VOOR DEZE BIJSCHOLING KRIJGEN OP KORTE TERMIJN EEN E-MAIL HIEROVER.

De VVON nodigt jullie van harte uit tot het bijwonen van deze bijscholing bij ODIN ’59, uitkomend in de 3e Divisie za. De bijscholing vindt plaats op MAANDAG 22 NOVEMBER 2021 bij ODIN ‘59, met o.a. de medewerking van de A-selectie van ODIN ‘59, onder leiding van Alex Geernaert (Hoofdtrainer ODIN ‘59) en zijn assistenten.

Daarnaast zal Ruud Bijnen het thema: “Zonedekkingbelichten. In Nederland wordt zonedekking tot in de top toe nauwelijks effectief toegepast. Het is een betrekkelijk complexe materie die uitleg verdient. Statistisch gezien levert een verdediging die weinig doelpunten tegen krijgt meer punten op dan een regelmatig scorende aanval. Dus een boeiend thema om nader te bespreken. Deelnemers aan deze bijscholing krijgen 2 licentiepunten bijgeschreven op hun persoonlijke VVON-account.

VVON is jarig en trakteert. Omdat we als VVON dit jaar ons 75-jarig jubileum vieren hebben we gemeend de kosten om deel te nemen aan deze bijscholing (en de komende bijscholingen) zo laag mogelijk te houden. Hoewel de kosten voor deelname aan onze bijscholingen voor leden altijd al laag waren (kostprijs), hebben we gemeend onze leden nog een extra jubileumkorting te geven. De normale ledenprijs voor dit symposium zou zijn Euro 25,00, maar met de jubileumkorting bedraagt de prijs voor leden nu slechts Euro 10,00.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR TOEGANG: Gelet op de geldende corona-maatregelen is toegang tot deze bijscholing alleen mogelijk indien u in het bezit bent van een QR-code in de Corona Check app (met een volledig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs van maximaal 24 uur oud) in combinatie met het tonen van uw identiteitsbewijs (rijbewijs/paspoort).

Voor meer informatie en om in te schrijven KLIK HIER