Geplaatst op 12 november 2021

Uitkomst corona persconferentie kabinet: geplande symposia kunnen doorgaan – Bijscholing bij ODIN ’59 uitgesteld

Als VVON hielden we een beetje ons hart vast. Maar na het aanhoren van de persconferentie van vrijdag 12 november jl. is duidelijk geworden dat de door ons geplande bijscholingen, met inachtneming van de geldende corona-maatregelen, gewoon kunnen doorgaan.

Dat betekent dus dat het symposium in Zwolle zoals gepland op woensdag 17 november a.s. kan gaan plaatsvinden. Inschrijven voor dit symposium is overigens niet meer mogelijk omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt.

De inschrijving voor de bijscholing bij ODIN ’59 is inmiddels gesloten. LET OP: Inmiddels hebben we, op verzoek van ODIN ’59, deze bijscholing tot nader order uitgesteld.

Ook kunt u nog inschrijven voor het symposium in Nieuwegein op 3 december.

Voor het symposium in Tilburg is het nu voor alle leden uit alle districten mogelijk om in te schrijven. Er zijn echter nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wees er snel bij wanneer je wenst deel te nemen.

Ook is er nog ruimte om je in te schrijven voor de interactieve bijscholing die bestaat uit 2 sessies/bijeenkomsten (15 december en 9 februari a.s.) te Zeist.