Geplaatst op 14 augustus 2020

UPDATE BIJSCHOLINGEN NAJAAR 2020

Helaas moesten we de geplande bijscholingen in het voorjaar van 2020 door COVID-19 afgelasten. Voor een aantal bijscholingen hadden zich al deelnemers ingeschreven. Dit waren de bijscholingen bij OFC te Oostzaan op 27 maart 2020, De Treffers op 8 april 2020, de studiedag i.s.m. het CIOS Heerenveen op 8 april en de workshop “Ajax scouting en talenterkenning” op 13 mei 2020.

M.b.t. deze bijscholingen is de VVON in overleg met betreffende clubs, locaties en sprekers om nieuwe data te vinden. Voor één bijscholing is dat al gelukt.

De bijscholing/workshop “Ajax scouting en talentherkenning” zal plaatsvinden in de Johan Cruyff Arena op donderdag 10 september 2020. De deelnemers die hadden ingeschreven zijn hierover inmiddels per e-mail over geïnformeerd.

Voor wat betreft de overige geplande bijscholingen is het dus nog even afwachten. De VVON hoopt de reeds aangemelde deelnemers hierover uiterlijk vóór 1 oktober in te lichten. Mochten deze bijscholingen en de bijbehorende programma’s door de strenge coronaregels onverhoopt toch geen doorgang kunnen vinden, dan zal de VVON proberen voor elk van deze bijscholingen een alternatief programma aan te bieden.

De interactieve bijscholing “Je permanent ontwikkelen als trainer-coach” door Coach in Sports, startend op 26 augustus a.s. op de KNVB Campus te Zeist gaat zeker door. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. KIJK HIER voor meer info en om je aan te melden.

Ook voor de geplande bijscholingen waarvoor de inschrijving nog niet was geopend, bij Fortuna Sittard (15 april 2020) en Westlandia (22 april 2020), wordt naar nieuwe data gezocht. Zodra ook over deze bijscholingen meer duidelijkheid bestaat, zal de VVON dit via haar website, nieuwsbrief en social media z.s.m. kenbaar maken.