Geplaatst op 18 januari 2020

VVON heeft functie voor een creatieve ‘Content Creator’ (stagiair of vrijwilliger)

Ben je op zoek naar een stage? Volg je een opleiding omtrent communicatie, video en fotografie content? Of ben je iemand met veel vrije tijd? En heb je een sterke affiniteit met voetbal? Dan is de VVON op zoek naar jou.

Wanneer je, naast het feit dat je handig bent met het maken en bewerken van video’s/foto’s, ook nog bedreven bent in het schijven van teksten voor website, nieuwsbrief en social media kanalen dan is dat helemaal mooi. Wij kunnen je dan een mooie stageplek of een leuke functie als vrijwilliger aanbieden.

Je fotografeert, filmt, edit je eigen video’s, en denkt actief mee met het produceren van content. In eerste instantie gaat het daarbij om content te creëren voorafgaand, tijdens en na afloop van de diverse bijscholingsactiviteiten (studiedagen, congressen en symposia) die de VVON organiseert. Je krijgt veel vrijheid om je eigen creativiteit te ontwikkelen. Je wordt echt uitgedaagd en gaat veel leren.

Je werkt vanuit huis en kunt je eigen tijd indelen. En wellicht hebben we na de stage (of na een periode als vrijwilliger) ook mogelijkheden voor een (bij)baan.

Wie zijn wij?

De Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) is dé vakbond van voetbaltrainers in Nederland. Met meer dan 4200 leden zijn wij een factor om rekening mee te houden in het hedendaagse voetballandschap.

Sinds 1946 behartigt de VVON de belangen van voetbaltrainers in Nederland. Leden ontvangen hulp en advies bij het aangaan van een arbeidsovereenkomst, bemiddeling bij arbeidsconflicten en professionele rechtsbijstand bij op non-actief stelling/ontslag en bij een arbitragezaak.

Daarnaast ziet de VVON het als haar taak de kennis van haar leden voortdurend te verbeteren en op een hoger plan te brengen. Dat doet zij door het organiseren van bijscholingen (studiedagen, congressen en symposia), het aanbieden van online oefenstof (o.a. video’s) en de uitgave van ons magazine “De TrainerCoach”.

Wat vragen wij van jou?

 • Je vindt het leuk om te filmen (en editen van video’s), fotograferen (en bewerken van foto’s) en wellicht heb je ook wel enige aanleg voor schrijven en interviewen of kun je op een andere manier content creëren. Uiteraard heb je een sterke affiniteit met voetbal.
 • Je maakt leuke content! Alle content moet van goede kwaliteit zijn en de kijker/lezer c.q. onze leden/voetbaltrainers iets brengen zoals inspiratie of informatie. Ook als jij zelf even geen idee hebt waar je over moet schrijven, filmen of praten, hebben wij genoeg ideeën waar je meteen mee aan de slag kan.
 • Je kan content kant en klaar leveren. Dat betekent bijvoorbeeld dat je een video zelf kan editen en uploaden op ons YouTube videokanaal. Je creëert video’s, gifjes en eventueel ook bijbehorende teksten voor onze website, nieuwsbrieven, en social media kanalen.
 • Je bent zelfstandig. Je beschikt over eigen vervoer (auto) zodat je zelf naar locaties kunt rijden waar je kan filmen, fotograferen etc. Voor het editen van video’s, bewerken van foto’s en het schrijven van bijbehorende teksten kun je vanuit huis werken.
 • Je levert regelmatig, afhankelijk van de actuele activiteiten, content en bent hier betrouwbaar in en denkt graag actief mee in het creëren van content.
 • Je beschikt bij voorkeur over eigen apparatuur en software om te filmen, te editen en te fotograferen etc.

Wat bieden wij jou?

 • Een kans om je passie voor voetbal en je creativiteit te kunnen combineren. Daarnaast bouw je een mooie naam en portfolio op.
 • Het eventueel volgen van een cursus/opleiding om jezelf te verbeteren en waarin je leert welk type content jij kan creëren, hoe je hier mee aan de slag kan en kant en klaar aflevert.
 • Een reis- en onkostenvergoeding.
 • Op termijn zou dit kunnen uitgroeien tot een (bij)baan.
 • Flexibele werkuren, werken vanuit huis en veel vrijheid.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@vvon.nl met als onderwerp ‘Content Creator VVON’. Wees creatief! Maak een video, schrijf een blog of maak een podcast over jezelf en vertel waarom wij zo gelukkig zouden zijn met jou in ons team! We kijken er naar uit.

Wanneer je vragen hebt, kun je ook een e-mail sturen naar bovengenoemd e-mailadres met daarin jouw contactgegevens, en dan bellen we jou terug.