Geplaatst op 22 november 2021

VOL – INSCHRIJVING GESLOTEN – VVON Jubileum Symposium met Guido Seerden, Joseph Oosting, Jurgen Streppel en Paul van Zwam

Nadat we geruime tijd geen fysieke bijscholingen hebben kunnen organiseren i.v.m. de coronapandemie, is de VVON verheugd u uit te kunnen nodigen voor het VVON Jubileum Symposium op DINSDAG 7 DECEMBER 2021 in het Van der Valk Hotel te Tilburg. Het programma zal opgeluisterd worden door een 4-tal gerenommeerde sprekers, t.w. Guido Seerden (Directeur/eigenaar Progess Coaching en mentoring), Joseph Oosting (Hoofdtrainer RKC Waalwijk), Jurgen Streppel (Hoofdtrainer Roda JC) en Paul van Zwam (Directeur Meglio – Coaching en begeleiding). Deelnemers aan dit symposium krijgen 4 licentiepunten bijgeschreven op hun persoonlijke VVON-account.

LET OP: gelet op het beperkte aantal plaatsen, krijgen VVON-leden uit de districten Zuid 1 en Zuid 2 tot uiterlijk 14 november a.s. voorrang om in te schrijven voor dit unieke symposium. Wanneer er na 14 november a.s. nog plaatsen beschikbaar zijn, krijgen ook VVON-leden uit de overige districten de mogelijkheid in te schrijven als deelnemer. Leden die in het buitenland woonachtig zijn kunnen ook inschrijven.

VVON is jarig en trakteert. Omdat we als VVON dit jaar ons 75-jarig jubileum vieren hebben we gemeend de kosten om deel te nemen aan dit symposium (en de komende symposia) zo laag mogelijk te houden. Hoewel de kosten voor deelname aan onze bijscholingen voor leden altijd al laag waren (kostprijs), hebben we gemeend onze leden nog een extra jubileumkorting te geven. De normale ledenprijs voor dit symposium zou zijn Euro 55,00, maar met de jubileumkorting bedraagt de prijs voor leden nu slechts Euro 35,00.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR TOEGANG: Gelet op de geldende corona-maatregelen is toegang tot dit symposium alleen mogelijk indien u in het bezit bent van een QR-code in de Corona Check app (met een volledig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs van maximaal 24 uur oud) in combinatie met het tonen van uw identiteitsbewijs (rijbewijs/paspoort).

Voor meer informatie en om in te schrijven KLIK HIER