Geplaatst op 14 oktober 2021

VVON Jubileum Symposium met Jarno Voorintholt, Johnny Jansen, Ron Jans en Prof. Dr. Nico van Yperen

Na 1½ jaar geen fysieke bijscholingen te hebben kunnen organiseren i.v.m. de coronapandemie, is de VVON verheugd u uit te kunnen nodigen voor het VVON Jubileum Symposium op WOENSDAG 17 NOVEMBER 2021 in het Lumen Events Center te Zwolle. Het programma zal opgeluisterd worden door een 4-tal gerenommeerde sprekers, t.w. Ron Jans (Hoofdtrainer FC Twente), Johnny Jansen (Hoofdtrainer sc. Heerenveen), Jarno Voorintholt (fysieke trainer FC Groningen) en Nico W. van Yperen (sportpsycholoog Rijksuniversiteit Groningen). Deelnemers aan dit symposium krijgen 4 licentiepunten bijgeschreven op hun persoonlijke VVON-account.

LET OP: gelet op het beperkte aantal plaatsen, krijgen VVON-leden uit de districten Noord en Oost tot uiterlijk 24 oktober a.s. voorrang om in te schrijven voor dit unieke symposium. Wanneer er na 24 oktober a.s. nog plaatsen beschikbaar zijn, krijgen ook VVON-leden uit de overige districten de mogelijkheid in te schrijven als deelnemer. Leden die in het buitenland woonachtig zijn kunnen ook inschrijven.

Op korte termijn zullen we nog twee andere symposia op andere locaties (midden en zuid) in het land aanbieden. Hierbij krijgen dan de leden uit de andere vier districten de mogelijkheid om als eerste in te schrijven, zoals dat nu het geval is voor de leden in de districten Noord en Oost.

VVON is jarig en trakteert. Omdat we als VVON dit jaar ons 75-jarig jubileum vieren hebben we gemeend de kosten om deel te nemen aan dit symposium (en de komende symposia) zo laag mogelijk te houden. Hoewel de kosten voor deelname aan onze bijscholingen voor leden altijd al laag waren (kostprijs), hebben we gemeend onze leden nog een extra jubileumkorting te geven. De normale ledenprijs voor dit symposium zou zijn Euro 55,00, maar met de jubileumkorting bedraagt de prijs voor leden nu slechts Euro 35,00. Deze prijs zullen we ook gaan hanteren bij de symposia die we binnenkort nog gaan organiseren in het midden en het zuiden van het land.

Voor meer informatie en om in te schrijven KLIK HIER