Geplaatst op 22 november 2021

VOL – INSCHRIJVING GESLOTEN – VVON Jubileum Symposium met Olivier Noordam, Andries Jonker, René Hake en Robin van Galen

Nadat we geruime tijd geen fysieke bijscholingen hebben kunnen organiseren i.v.m. de coronapandemie, is de VVON verheugd u uit te kunnen nodigen voor het VVON Jubileum Symposium op VRIJDAG 3 DECEMBER 2021 in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Het programma zal opgeluisterd worden door een 4-tal gerenommeerde sprekers, t.w. Olivier Noordam (docent Sportkunde aan HZ University of Applied Sciences te Vlissingen), Andries Jonker (Hoofdtrainer Telstar), René Hake (Hoofdtrainer FC Utrecht) en Robin van Galen (Commercieel Directeur KNZB). Deelnemers aan dit symposium krijgen 4 licentiepunten bijgeschreven op hun persoonlijke VVON-account.

LET OP: gelet op het beperkte aantal plaatsen, krijgen VVON-leden uit de districten West 1 en West 2 tot uiterlijk 8 november a.s. voorrang om in te schrijven voor dit unieke symposium. Wanneer er na 8 november a.s. nog plaatsen beschikbaar zijn, krijgen ook VVON-leden uit de overige districten de mogelijkheid in te schrijven als deelnemer. Leden die in het buitenland woonachtig zijn kunnen ook inschrijven.

Op korte termijn zullen we ook nog een symposium organiseren in het zuiden des lands. Hierbij krijgen dan de leden uit Zuid 1 en Zuid 2 als eerste de gelegenheid om in te schrijven, zoals voor dit symposium het geval is voor de leden in de districten West 1 en West 2.

VVON is jarig en trakteert. Omdat we als VVON dit jaar ons 75-jarig jubileum vieren hebben we gemeend de kosten om deel te nemen aan dit symposium (en de komende symposia) zo laag mogelijk te houden. Hoewel de kosten voor deelname aan onze bijscholingen voor leden altijd al laag waren (kostprijs), hebben we gemeend onze leden nog een extra jubileumkorting te geven. De normale ledenprijs voor dit symposium zou zijn Euro 55,00, maar met de jubileumkorting bedraagt de prijs voor leden nu slechts Euro 35,00. Deze prijs zullen we ook gaan hanteren bij het symposium dat we nog in het zuiden gaan organiseren.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR TOEGANG: Gelet op de geldende corona-maatregelen is toegang tot dit symposium alleen mogelijk indien u in het bezit bent van een QR-code in de Corona Check app (met een volledig vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs van maximaal 24 uur oud) in combinatie met het tonen van uw identiteitsbewijs (rijbewijs/paspoort).

Voor meer informatie en om in te schrijven KLIK HIER