Geplaatst op 7 oktober 2019

Workshop – Ajax scouting en talentherkenning

De VVON organiseert, samen met de Ajax Coaching Academy, de workshop ‘Ajax scouting en talentherkenning’, Deze bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 11 DECEMBER 2019 op sportpark ‘De Toekomst’, Borchlandweg 18, 1114 BD  Duivendrecht.

De Ajax jeugdopleiding staat bekend als één van de betere in de wereld en wordt geroemd om het voortbrengen van vele spelers van wereldklasse over een langere periode. Cruijff, Rijkaard, Van Basten, Van der Vaart, Sneijder, De Ligt en Donny van de Beek, allemaal zijn ze op jonge leeftijd begonnen in de jeugdopleiding van Ajax. Het herkennen, beoordelen en aantrekken van deze talentvolle spelers is van essentieel belang in de filosofie van Ajax. Hoe organiseert Ajax dat nu? Waar letten ze op? Hoe beoordelen ze een jonge speler? Tijdens de workshop krijg je antwoorden op al deze vragen en ga je zelf ook aan de gang om een start te maken in dit proces!

De docenten van de interactieve workshop zijn Martijn Middelbeek (L) en Bart Logchies (R).

MartijnMiddelbeekBart Logchies

Deelnemers krijgen na afloop een certificaat met 3 licentiepunten voor het aanvragen/verlengen van de KNVB trainerslicentie.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM IN TE SCHRIJVEN

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

 

 

 

 

 

 

 

Deelnemers krijgen na afloop een certificaat met 3 licentiepunten voor het aanvragen/verlengen van de KNVB trainerslicentie.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM IN TE SCHRIJVEN (Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt).