Geplaatst op 22 oktober 2019

WORKSHOP ‘SUCCESVOL TEAM BOUWEN’ MET HENK GROENER (BONDSCOACH DUITSE HANDBAL VROUWEN)

De VVON organiseert, samen met het Johan Cruyff Institute, de workshop ‘Succesvol team bouwen’. Deze bijscholing vindt plaats op MAANDAG 20 JANUARI 2020 bij Almere City FC, Competitieweg 20, 1318 EA  Almere.

Tijdens de workshop  ‘Succesvol team bouwen’ staat centraal welke zaken essentieel zijn voor het bouwen en onderhouden van een succesvol team. Binnen dit thema wordt vooral gekeken naar het individu binnen het team en de dynamiek die daar ontstaat. Welke rol pakt ieder teamlid? En wat is de balans tussen individuele doelen en teamdoelen? Zijn de doelen voor iedereen duidelijk? Hoe krijg je deze zaken helder binnen een team? En welke fases doorloop je hierin?

Onder leiding van Henk Groener (bondscoach Duitse handbaldames en voormalig bondscoach van de Nederlandse handbaldames) wordt op een praktische manier invulling gegeven aan het thema.  Zelf aan de slag gaan en vervolgens samen tot nieuwe inzichten komen, staat centraal. Ook ervaren de deelnemers zelf hoe het is om onderdeel te zijn van een team en waar je als teamlid en als coach tegenaan loopt. Immers, leren doe je door zelf actief te zijn! Foto: Henk Groener – Joris Aben Fotografie.

Deelnemers krijgen na afloop een certificaat met 5 licentiepunten voor het aanvragen/verlengen van de KNVB trainerslicentie.

KIJK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM IN TE SCHRIJVEN

Let op: er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar