Geplaatst op 19 februari 2018

Bijscholing bij FC Den Bosch – 2 Licentiepunten

Locatie: Stadion ‘De Vliert’, Victorialaan 21, 5213 JG ‘s-Hertogenbosch

Datum: 21 maart 2018

Tijdstip: 12.30 - 16.30

Gesloten

De VVON organiseert een bijscholing op WOENSDAG 21 MAART 2018 bij FC Den Bosch, met medewerking van de 1e selectie van FC Den Bosch onder leiding van hoofdtrainer Wil Boessen. In het programma zijn opgenomen een korte theoretische verhandeling over revalidatietraining, gevolgd door een praktisch voorbeeld van een revalidatietraining.

Wil Boessen verzorgt een demonstratietraining waarbij in alle onderdelen van de training het verbeteren van de handelingssnelheid centraal staat. Deze bijscholing is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw trainerslicentie.

Voor verdere informatie over deze bijscholing KLIK HIER

Belangrijke informatie voor leden
Leden die willen inschrijven en gebruik willen maken van de speciale ledenprijs (€ 16,00), dienen eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen of vragen over het aanmaken van uw persoonlijk account? Stuur een e-mail met uw gegevens naar info@vvon.nl

Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen. De prijs voor niet-leden bedraagt € 36,00.
Betaling kan alleen geschieden via IDEAL.

Nog geen lid van de VVON?
Bent u nog geen lid van de VVON en wenst u toch gebruik te maken de lage ledenprijs?
Word dan nu direct lid via https://www.vvon.nl/lid-worden

Nadat uw aanvraag lidmaatschap is goedgekeurd ontvangt u per e-mail de benodigde informatie om een persoonlijk account aan te maken. Daarna kunt u als lid inloggen op deze website en direct profiteren van de lage ledenprijs.