Inschrijving gesloten
Studiedag bij Telstar m.m.v. Andries Jonker
Stadion Telstar, Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK te Velsen-Zuid
19 april 2022

ALGEMEEN

De VVON organiseert i.s.m. Telstar een studiedag op DINSDAG 19 APRIL 2022. in het stadion van Telstar. Aan de bijscholing werken mee de 1e selectie van Telstar onder leiding van Hoofdtrainer Andries Jonker en zijn assistenten. De thema’s/onderwerpen die tijdens deze studiedag worden besproken (theorie) en op het veld worden toegepast (praktijk) zijn:

1) De ontwikkeling van de speelwijze van Telstar

2) De dagelijkse invulling en werkwijze van Telstar tijdens trainingen om het team en spelers beter te maken 

Vanaf de start van de studiedag zullen de deelnemers in groepen worden verdeeld. Er zal sprake zijn van twee trainingen op het veld. Beide trainingen worden voorafgegaan door een presentatie, o.a. ondersteund met videobeelden.

In de ochtendtraining zal ‘De ontwikkeling van de speelwijze van Telstar’ centraal staan.
Hierbij vooral veel aandacht voor de technische, tactische en conditionele aspecten van de speelwijze. 
De deelnemers zal zullen o.a. worden gevraagd middels opdrachten om op de ‘coachmomenten van de trainers’ te letten.

In de middagtraining zal vooral de dagelijkse invulling en werkwijze van de Telstartrainingen centraal staan. 
Hierbij ruime aandacht (ook middels groepsopdrachten) voor het inslijpen van de technische, tactische en conditionele handelingen van de warming-up, de pass- en trapvormen en de partijspelen. 
Kort gezegd komt het erop neer: “Op welke wijze probeert Telstar zijn spelers beter te maken.” Of zoals Andries Jonker het verwoordde: “Trainen is niets anders dan hard werken en veel herhalen”.

PROGRAMMA

09.15 - 10.00 uur:    Ontvangst + aanmelden in de businessruimte van het Telstar stadion.

10.00 - 10.10 uur:    Opening door Johan Kraaikamp, districtscoördinator district West 1.

10.10 - 11.05 uur:    Voorbespreking ochtendtraining aan de hand van videobeelden waarbij m.n. de ‘ontwikkeling speelwijze van Telstar’.centraal zal staan.

11.15 - 12.30 uur:    Demonstratietraining met als centraal thema ‘ontwikkeling speelwijze Telstar’. Naast Andries Jonker zijn er voor zijn assistenten belangrijke taken weggelegd. 

12.30 – 13.30 uur:   Lunch

13.30 – 14.25 uur:   Voorbespreking middagtraining aan de hand van videobeelden waarbij naast de ‘ontwikkeling speelwijze van Telstar’ centraal zullen staan ‘hoe Telstar invulling geeft aan de warming-up, het passen en trappen, het positiespel en het partijspel’. Geen enkele warming-up mag b.v. hetzelfde zijn. Tijdens de onderdelen ‘passen en trappen’ en ‘het positiespel’ zal er wederom veel aandacht zijn voor de technische, tactische en conditionele aspecten van de diverse oefenvormen. Kort gezegd komt het erop neer: “Op welke wijze probeert Telstar zijn spelers individueel beter te maken".

14.35 - 15.55 uur:    Demonstratietraining waarbij vooral aan de hand van de voorbespreking naar voren zal komen op welk wijze Andries Jonker en zijn assistenten dagelijks bezig zijn met het inslijpen van automatismen bij alle onderdelen van de training. Trainen is volgens Andries Jonker: ‘hard werken en veel herhalen’.

16.00 - 16.25 uur:    Nabespreking/discussie en vragen stellen.

16.30 uur:                Afsluiting + uitreiking certificaten.

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 39,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 69,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 11 april a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 11 april a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 39
Niet ledenprijs € 69
19 april 2022
10.00
4 licentiepunten
Stadion Telstar, Minister van Houtenlaan 123, 1981 EK te Velsen-Zuid