Inschrijving gesloten
Interactieve bijscholing met Jeroen Rijsdijk en Martijn Leonard
Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk
20 april 2022

ALGEMEEN

De VVON nodigt je van harte uit tot het bijwonen van een interactieve bijscholing met de medewerking van Jeroen Rijsdijk (Hoofd Opleiding Sparta Rotterdam) en Martijn Leonard (www.voetbalvoorkeuren.nl en www.flowcentre.nl). De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 20 APRIL 2022 in het Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB  Ridderkerk.

Interactieve presentatie Jeroen Rijsdijk - Vanuit je club-DNA naar spelidee, speekwijze en spelprincipes
In elke branche zijn bedrijven op zoek naar onderscheidend vermogen. Zo geldt voor bijvoorbeeld binnen de supermarkt branche dat de AH een ander concept neer heeft gezet dan bijvoorbeeld de Aldi.
Binnen de branche Betaald Voetbal geldt dit ook voor de Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s). Je kunt je als BVO onderscheiden door vanuit het DNA van de club een spelidee & kernwaarden van je speelwijze op te stellen. De beste bedrijven ter wereld hebben een heel duidelijke missie en visie (The Why) en hebben een enorm heldere lijn vanuit het DNA tot afspraken en gedrag op de werkvloer.
In deze presentatie zal Jeroen de deelnemers meenemen vanuit het DNA van Sparta naar de plek die Sparta wil innemen in het voetballandschap qua spelidee en spelprincipes en de verdere vertaling naar de werkvloer.

Interactieve presentatie Martijn Leonard  -  Creëer flow door het benutten van voetbalvoorkeuren
Waar het vaak misgaat in teams is dat de coach een speelwijze wil hanteren die weliswaar in theorie doortimmerd in elkaar zit, maar vervolgens tekortschiet in het benutten van de individuele voorkeuren van de spelers. Een prachtig speelconcept, met de valkuil ‘waarom loopt en werkt het niet? Topspelers als Messi, Frenkie de Jong en Mbappé zijn effectiever als zij hun voetbalvoorkeuren inzetten. Elke speler heeft voorkeuren. Als je de individuele voetbalvoorkeuren negeert dan gaan spelers teveel nadenken, aarzelend handelen, bewust aandacht besteden en onnodige fouten maken. Er gaat een wereld voor je open als je weet waar je allemaal op kunt letten. Elke speler heeft namelijk (onbewuste) voorkeuren die hen flow geeft. Als je dat allemaal doorhebt kun je spelers echt in hun kracht zetten binnen jouw voetbalprincipes en speelwijze bij het aanvallen, verdedigen en omschakelen. Na afloop van de interactieve presentatie heb je inzicht gekregen in de verschillende voetbalvoorkeuren van spelers en hoe je deze kunt benutten in trainingen en wedstrijden. 

PROGRAMMA

18.15: Inloop Van der Valk Hotel Ridderkerk- bij binnenkomst aanmelden/inschrijven en koffie/thee voor de deelnemers

19.00: Opening door Henk Dirven, districtscoördinator district West 2 van de VVON

19.05: Presentatie door Martijn Leonard

20.10: Pauze

20.30: Presentatie door Jeroen Rijsdijk )Hoofd Opleiding Sparta Rotterdam)

21.45: Afsluiting bijscholing en uitreiking certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 21,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 41,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 12 april a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 12 april a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 21
Niet ledenprijs € 41
20 april 2022
19.00
2 licentiepunten
Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk