Vol
Bijscholing bij s.v. Orion te Nijmegen
Sportpark Mariënbosch, Nijmeegsebaan 143, 6525 DX Nijmegen
18 mei 2022

ALGEMEEN

De VVON organiseert een bijscholing op WOENSDAG 18 MEI 2022 bij s.v. Orion te Nijmegen. Aan de bijscholing werken mee:

  • 1e selectie van s.v. Orion  onder leiding van  Hoofdtrainer Jeroen van Haaren en zijn assistenten met een team-tactische training met als thema: “De aanspeelbaarheid van de nr 10 in een 4-3-3 (punt naar voren) systeem op de helft tegenstander met zijn gezicht naar het doel
  • Tijs Tummers (technische commissie) met een presentatie over o.a. leerklimaat, voetbalprincipes, handelingssnelheid, techniek training bij s.v. Orion;
  • Eric Meijers (ex. trainer van o.a. Achilles ’29, s.v. Spakenburg, en Helmond Sport) over o.a. de benadering van nieuwe generatie voetballers en de valkuilen voor trainers, waarbij ook onderwerpen zullen worden besproken uit zijn onlangs gepresenteerde biografie ‘Van Kroonprins tot Kutkeeper’.

LET OP: het aantal plaatsen is beperkt. Vol is dus ook echt vol!!!!

PROGRAMMA

17.45 - 18.25     Inloop en inschrijving met koffie/thee en broodjes

18.25 - 18.30     Opening District coördinator Wim Benders

18.30 - 19.15     Presentatie Tijs Tummers over Technisch Beleid Jeugdopleiding s.v. Orion

19.15 - 20.45     Inleiding training + veldtraining door Jeroen van Haaren - Hoofdtrainer s.v. Orion

21.00 - 21.15     Nabespreking en vragen over de veldtraining

21.15 - 22.00     Presentatie Eric Meijers

22.00                  Sluiting en uitreiking certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 25,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 55,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u ook profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (leden prijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 11 mei a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 11 mei a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 25
Niet ledenprijs € 55
18 mei 2022
18.00
2 licentiepunten
Sportpark Mariënbosch, Nijmeegsebaan 143, 6525 DX Nijmegen