Vol
Bijscholing bij ACV Assen
ACV Assen, Kortbossen 1, 9405 BM te Assen
20 oktober 2022

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij ACV Assen. De bijscholing vindt plaats op DONDERDAG 20 OKTOBER 2022 op het sportcomplex van ACV Assen, Kortbossen 1 te Assen. We zijn verheugd dat een aantal trainer-coaches bereid is om hun kennis en ervaring te delen met hun collega's. 

Jarno Voorintholt (coördinator fysieke ontwikkeling bij FC Groningen) zal ingaan op het periodiseren in het amateurvoetbal. Jarno zal ons meenemen in de periodisering van de voetbalbelasting waarbij het accent ligt op de ontwikkeling binnen de kaders van teamperiodisering, individuele periodisering en revalidatieperiodisering onafhankelijk van een 4- of 6-weekse cyclus.

Floris van Es (Hoofd Jeugdopleiding ACV Assen) zal een inkijkje geven in de werkwijze binnen de jeugdopleiding van ACV Assen v.w.b. de doorstroming van jeugdspelers naar (senioren) selectiespelers.

Ruud Jalving (Hoofdtrainer ACV Assen) zal het trainen van spelprincipes binnen de huidige speelwijze van zijn selectie behandelen. Ruud en zijn staf zullen hierbij vooral aandacht besteden aan de teamfunctie aanvallen met het accent op het creëren van een overtal rondom de bal. Dit zal uiteraard grotendeels gebeuren op het veld.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

17.15 - 17.55 Ontvangst/aanmelden deelnemers met broodjes + koffie/thee
17.55 - 18.00 Opening door Jacob Botter (coördinator district Noord VVON)
18.00 - 19.00 Presentatie Jarno Voorintholt (coördinator fysieke ontwikkeling bij FC Groningen)
19.00 - 19.20 Presentatie Floris van Es (Hoofd Jeugdopleiding ACV Assen)
19.20 - 19.30 Uitleg praktijkgedeelte/training op het veld door Ruud Jalving/Hoofdtrainer ACV
19.30 - 21.00 Training/praktijkgedeelte door Ruud Jalving met 1e selectie ACV en zijn staf.
21.30 - 22.00 Evaluatie + vragen stellen n.a.v. het praktijkgedeelte met Ruud Jalving en zijn staf.
22.00   Afsluiting en uitreiking certificaten.

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 19,00 (inclusief broodjes, koffie en enkele drankjes). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Let op: de broodjes zijn beschikbaar tussen 17.15 en 18.00.

Niet-leden betalen € 49,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 13 oktober a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 13 oktober a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 19
Niet ledenprijs € 49
20 oktober 2022
18.00
3 licentiepunten
ACV Assen, Kortbossen 1, 9405 BM te Assen