Vol
Bijscholing bij s.v. Urk
Sportpark "De Vormt", Vormtweg 7d, 8322 NE Urk
09 november 2022

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij s.v. Urk. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 9 NOVEMBER 2022 op sportpark ‘De Vormt', Vormtweg 7d, te Urk. We zijn verheugd dat we welkom zijn bij de vereniging s.v. Urk, en dat Hoofdtrainer Gert Jan Karsten en zijn technische staf bereid zijn om hun kennis en ervaring te delen met hun collega's. 

Gert Jan Karsten (Hoofdtrainer s.v. Urk) zal o.a. een workshop verzorgen met als thema: ‘‘De toepassing van videobeelden door s.v. Urk in de praktijk’. Hierbij zal zowel aandacht zijn voor de eigen speelwijze als de speelwijze van de tegenstander. Gebruik van tools (NAC sport), presentatie, interactie en koppeling van beelden aan visie zijn belangrijke pijlers van deze workshop. 

Henri Romkes (Assistent-trainer s.v. Urk) zal een workshop verzorgen met als thema: ‘Toelichting, verdieping en inzage in de beschikbare data binnen de selectie van s.v. Urk’. JOHAN Sports en de ISRT ( Interval Shuttle Run Test) zijn belangrijke instrumenten in de werkwijze binnen s.v. Urk.

Uiteraard zullen Gert Jan Karsten en zijn technische staf ook een veldtraining verzorgen. Thema/doelstelling van deze veldtraining is: ‘De training heeft betrekking op de komende wedstrijd en de te hanteren speelwijze. De te hanteren speelwijze wordt vastgesteld n.a.v. wedstrijdanalyse tegenstander door analist en het beschikbare beeldmateriaal van de komende tegenstander (workshop 1) en keuzes vanuit de visie van de Hoofdtrainer'.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

14.00 - 14.30 Ontvangst/aanmelden deelnemers met koffie/thee
14.30 - 14.35 Opening door Wim Benders (coördinator district Oost VVON)
14.45 - 15.45 Workshop 1 door Gert Jan Karsten (Hoofdtrainer s.v. Urk)
15.45 - 16.00 Pauze
16.00 - 17.00 Workshop 2 door Henri Romkes (Assistent-trainer s.v. Urk)
17.00 - 18.00 Broodmaaltijd
18.00 - 18.30 Uitleg praktijkgedeelte/veldtraining
18.30 - 20.00 Training/praktijkgedeelte door Gert Jan Karsten met 1e selectie s.v. Urk en zijn staf
20.30 - 21.00 Evaluatie + vragen stellen n.a.v. de veldtraining
21.00   Afsluiting en uitreiking certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 22,00 (inclusief broodmaaltijd, koffie/thee en 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 52,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 2 november a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 2 november a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 22
Niet ledenprijs € 52
09 november 2022
14.30
4 licentiepunten
Sportpark "De Vormt", Vormtweg 7d, 8322 NE Urk