Vol
'Van voetbalfilosofie naar training' - Ajax workshop
Sportpark "De Toekomst', Borchlandweg 18, 1114 BD, Duivendrecht
30 november 2022

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij Ajax. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 30 NOVEMBER 2022 op sportpark ‘De Toekomst', Borchlandweg 18, 1114 BD, Duivendrecht. We zijn verheugd dat we welkom zijn bij Ajax en dat Bart Logchies (Hoofddocent Ajax Coaching Academy) bereid is om zijn kennis en ervaring te delen met collega trainers.

Bart Logchies zal een workshop verzorgen met als thema: ‘‘Van voetbalfilosofie naar training'. In deze workshop wordt uitgelegd hoe bij Ajax hun voetbalfilosofie wordt vertaald naar specifieke trainingen. Vanuit de visie, missie en de Ajax kernwaarden worden de (voetbal)waarden vertaald in 3 pijlers te weten: Cruijff kwaliteit, speelwijze en persoonlijke wapens. Op interactieve wijze zullen de deelnemers meegenomen worden hoe ze vanuit die lijn de vertaling naar (voetbal)handelingen kunnen maken. Deelnemers zouden daarna het belang van een heldere filosofie begrijpen en beter in staat moeten zijn om de praktische vertaling voor zichzelf of hun club te maken.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.30 - 19.00 Ontvangst/aanmelden deelnemers met koffie/thee
19.00 - 19.05 Opening door Johan Kraaikamp (coördinator district West 1 VVON)
19.05 - 20.20 Workshop deel 1 door Bart Logchies (Hoofddocent Ajax Coaching Academy)
20.20 - 20.40 Pauze
20.40 - 22.10 Workshop deel 2 door Bart Logchies (Hoofddocent Ajax Coaching Academy)
22.10 - 22.20 Evaluatie/vragen stellen
22.20   Afsluiting en uitreiking certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 43,00 (inclusief koffie/thee).  Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 73,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 23 november a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 23 november a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 43
Niet ledenprijs € 73
30 november 2022
18.30
3 licentiepunten
Sportpark "De Toekomst', Borchlandweg 18, 1114 BD, Duivendrecht