Inschrijving gesloten
Voetbal Congres 2022 te Hoofddorp
Van der Valk Hotel Schiphol, A4 Nr. 3, 2132 MA, Hoofddorp
07 december 2022

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van het VVON Voetbal Congres 2022 te Hoofddorp. Het congres vindt plaats op WOENSDAG 7 DECEMBER 2022 bij het Van der Valk Hotel Schiphol, A4 Nr. 3, 2132 MA te Hoofddorp. We zijn verheugd dat we een interessant programma hebben kunnen samenstellen met aansprekende sprekers met boeiende en actuele thema's. De trainer-coaches/sprekers die op dit congres een presentatie zullen verzorgen zijn: Sarina Wiegman, Maurice Steijn met zijn assistenten Nourdin Boukhari & Jeroen Rijsdijk, Anthony Correia, Darije Kalezić en Kevin Vink. Hieronder in het kort de thema's van de presentaties. 

Sarina Wiegman (Bondscoach Vrouwen Engeland). Het thema van haar presentatie is ‘De weg naar succes met Nederland en Engeland en de verschillen in de weg daar naar toe'. Nadat Sarina in 2017 in Nederland met het Nederlands Elftal de Europese titel VR in de wacht sleepte, herhaalde zij onlangs dit huzarenstukje met het Engelse Elftal. Sarina zal in haar presentatie ingaan op de verschillen tussen deze twee titels. Verschillen ‘cultuur’, beleving’, ‘voorbereiding’, ’mentaliteit’ en 'gehanteerde speelwijze', etc.  Op dit moment is Sarina reeds 24 wedstrijden ongeslagen met het Engelse Elftal.. 

Maurice Steijn (Hoofdtrainer Sparta) met zijn assistenten . Het thema van de presentatie is ‘La Remontada' op het Kasteel’. Afgelopen seizoen stapte Maurice Steijn 4 wedstrijden voor het einde van de competitie in bij Sparta Rotterdam. Hij leidde samen met assistenten Nourdin Boukhari & Jeroen Rijsdijk Sparta Rotterdam van de 18e naar de veilige 14e plaats in de Eredivisie. Gezamenlijk vertellen zij over de aanpak & werkwijze tijdens deze laatste 4 wedstrijden. Hierin staat de trainingsweek, de analyse van de tegenstander, de besprekingen, de aanpak van de wedstrijden en de teamontwikkeling centraal. Er wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal & presentaties van diverse besprekingen.

Anthony Correia (Hoofdtrainer vv Katwijk). Het thema waarover Anthony gaat spreken is 'Gebruik van video-analyse bij het ontwikkelen van een speelwijze’ Anthony Correia laat zien hoe je op een eenvoudige wijze gebruik kunt maken van video-analyse bij het ontwikkelen van je speelwijze. En hoe je van hieruit de video-analyse naar een volgende stap kunt brengen vóór, tijdens en na afloop van trainingen en wedstrijden. Door middel van het programma ‘MyVa’ word je meegenomen in het proces dat we bij Katwijk bewandelen.

Darije Kalezić (Hoofdtrainer Jong FC Utrecht). Thema van de presentatie is ‘Verdedigen in een 1:3:5:2 systeem tegen verschillende formaties’. Darije zal in zijn prestatie toelichting geven op de voor- en nadelen van het 1:3:5:2 systeem. De vraag is natuurlijk of jij als trainer-coach de spelers hebt om dit systeem te kunnen spelen? Tevens zal hij middels videobeelden laten zien op welke manier je in dit systeem kunt opereren tegen alle andere formaties. Dan zal het name gaan hoe je je met dit systeem in verdedigend opzicht kunt wapenen tegen andere formaties.   

Kevin Vink (Co-founder and CEO by Üsportfor). Kevin zal een korte presentatie verzorgen met als thema ‘het gebruik van videoanalyse in het amateurvoetbal'. Waar voorheen een cameraman nodig was voor het in beeld brengen van wedstrijden, kan dit nu helemaal geautomatiseerd. De beelden zijn direct beschikbaar en voor alle teams te gebruiken. Bewezen is dat beelden de ontwikkeling van het team en de individuele ontwikkeling van spelers versnellen. Kevin laat middels een aantal voorbeelden zien hoe dit in de praktijk werkt. Na wedstrijden ontvangen spelers individueel clipjes (op hun telefoon) waarin een aantal van hun individuele acties worden belicht. 

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

09.00 - 10.00 Ontvangst deelnemers + Opening congres door Jan de Gier (Secretaris VVON)
10.00 - 10.50 Presentatie Anthony Correia
10.50 - 11.10 Presentatie Kevin Vink
11.10 - 11.30 Korte pauze
11.30 - 12.35 Presentatie Maurice Steijn + assistenten
12.35 - 13.30 Lunch
13.30 - 14.35 Presentatie Sarina Wiegman
14.35 - 14.55 Korte pauze
14.55 - 16.00 Presentatie Darije Kalezić 
16.00 - 16.30 Afsluiting en uitreiking certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van dit congres levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 58,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 88,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 30 november a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 30 november a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 58
Niet ledenprijs € 88
07 december 2022
10.00
4 licentiepunten
Van der Valk Hotel Schiphol, A4 Nr. 3, 2132 MA, Hoofddorp