Vol
Bijscholing bij R.K.V.V. Westlandia
Sportpark de Hoge Bomen 4, 2671 NZ, Naaldwijk
28 november 2022

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij R.K.V.V. Westlandia. De bijscholing vindt plaats op MAANDAG 28 NOVEMBER 2022 op Sportpark de Hoge Bomen 4 te Naaldwijk. We zijn verheugd dat de vereniging Westlandia hun medewerking wil verlenen, en dat Cesco Achterberg met zijn selectie, alsmede Martijn Leonard invulling willen geven aan deze bijscholing. 

Cesco Achterberg zal met zijn selectie en staf een training geven met als themahet verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen middenvelders en spitsen’. Vanuit het spelprincipe ''gebruik maken van de 3e man', ligt het accent van de training op het verbeteren van het aanspelen van de spitsen, en de aansluiting van de middenvelder(s).

In het tweede deel van deze bijscholing zal Martijn Leonard een presentatie verzorgen met als thema ‘De kracht van je team benutten’. Je krijgt inzicht in hoe je kunt trainen en coachen om je team in zijn kracht te zetten. Met o.a. praktijkvoorbeelden van ADO Den Haag in de tweede helft van het seizoen 2021-2022.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.15 - 19.00 Ontvangst/aanmelden deelnemers
19.00 - 19.05 Opening door Henk Dirven (coördinator district West 2 VVON)
19.05 - 19.15 Uitleg training door Cesco Achterberg (Hoofdtrainer Westlandia)
19.15 - 20.30 Training door Cesco Achterberg en zijn technische staf
20.40 - 20.50 Evaluatie/vragen stellen n.a.v. de training
21.00 - 21.50 Presentatie van Martijn Leonard met als thema ‘De kracht van je team benutten’
21.50 - 22.00 Evaluatie + vragen stellen n.a.v. de presentatie van Martijn Leonard
22.00   Afsluiting en uitreiking certificaten.

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 21,00 (inclusief 3 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 51,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 21 november a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 21 november a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 21
Niet ledenprijs € 51
28 november 2022
19.00
3 licentiepunten
Sportpark de Hoge Bomen 4, 2671 NZ, Naaldwijk