Inschrijven kan tot 08-12-2022
Bijna vol
VVON Voetbal Congres 2022 te Eindhoven
Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322, 6544 RL, Eindhoven
14 december 2022

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van het VVON Voetbal Congres 2022 te Eindhoven. Het congres vindt plaats op WOENSDAG 14 DECEMBER 2022 bij het Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL te Eindhoven. We zijn verheugd dat we een interessant programma hebben kunnen samenstellen met aansprekende sprekers met boeiende en actuele thema's. De trainer-coaches/sprekers die op dit congres een presentatie zullen verzorgen zijn: Marcel Lucassen, Willem Weijs, Kevin Hofland en Joost de Wit. Hieronder in het kort de thema's van de presentaties. 

Marcel Lucassen (TD Verenigde Arabische Emiraten). Het thema van zijn presentatie is 'Individueel coachen binnen de teamspeelwijze ontwikkeling’. Communicatie is van de hoogste orde. Dit vindt op teamniveau plaats. Binnen de (non-)verbale communicatie maken spelers keuzes en voeren deze keuzes uit. Om de teamintentie te ontwikkelen is het belangrijk de individuele intentie van een speler op een objectieve wijze te kunnen analyseren en waar nodig feitelijk te coachen.

Willem Weijs (Assistent-trainer Lommel SK). Het thema van zijn presentatie is 'Het ontwikkelen van oefenstof gebaseerd op je eigen, unieke voetbalvisie’. In deze interactieve sessie gaan we bespreken hoe jij als trainer/coach jouw oefenstof kunt ontwikkelen. We bouwen dit op door te kijken naar de visie, periodisering, analyse en mogelijke eisen die aan de oefeningen verbonden kunnen worden. Uiteindelijk moet dit leiden tot oefenstof die perfect aansluit op de visie die de trainer/coach hanteert.

Kevin Hofland (Hoofdtrainer Willem II). Het thema van zijn presentatie is '‘Nieuwe uitdaging, nieuwe club. Wat nu? Het samenstellen van je teamleden, wie zit er al, wat is zijn/haar rol? Welke types voeg ik toe? (karakter, kwaliteiten etc.). In deze presentatie wil ik trainers meenemen in de samenstelling van de staf, cultuur van de club en uiteraard de rolverdeling van de stafleden. Vaak krijg je te maken met mensen (vrijwilligers, RVC, Directie) die al langer bijhet  een club zitten. Welke rol spelen zij en wat kan jij d.m.v. zelfreflectie toevoegen aan jouw staf om te zorgen dat jij als trainer optimaal kan presteren. Denk hierbij aan wat voor type trainer jezelf bent. En hoe zorg je er als trainer voor dat je vertrouwen gaat winnen en ervoor gaat zorgen dat er een veilig klimaat binnen je staf gaat ontstaan?

Presentatie van Joost de Wit (Head of International Partnerships PSV). Het thema van zijn presentatie is 'De kracht van club netwerken en de invloed op coaches, en het recruitmentproces van een coach’. We zien steeds meer internationale netwerken van clubs ontstaan, deels door overnames, deels door slimme samenwerkingen. PSV is bezig met het opzetten van een dergelijk netwerk. Tijdens de presentatie zal uitgelegd worden wat hiervan de voordelen zijn. Specifiek zal worden ingegaan op wat hierbij de kansen voor coaches in de toekomst zullen zijn. Zij worden in contact gebracht met verschillende voetbalculturen en kunnen ervaring opdoen met spelers en collega coaches. Ook wordt er kennis gemaakt met het leven in het buitenland, zowel professioneel als privé. 

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

09.00 - 10.00 Ontvangst deelnemers + Opening congres door Jan de Gier (Secretaris VVON)
10.00 - 11.05 Presentatie Joost de Wit 
11.05 - 11.25 Korte pauze
11.25 - 12.30 Presentatie Marcel Lucassen
12.30 - 13.30 Lunch
13.30 - 14.35 Presentatie Kevin Hofland
14.35 - 14.55 Korte pauze
14.55 - 16.00 Presentatie Willem Weijs
16.00 - 16.30 Afsluiting en uitreiking certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van dit congres levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijk VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 60,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 90,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden, kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 7 december a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 7 december a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 60
Niet ledenprijs € 90
14 december 2022
10.00
4 licentiepunten
Van der Valk Hotel Eindhoven, Aalsterweg 322, 6544 RL, Eindhoven