Vol
Bijscholing bij Groene Ster
Sportpark Pronsebroek, Hei Grindelweg 66, 6413 BS Heerlen
01 februari 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij zondag derde divisionist Groene Ster. Het thema van de bijscholing is: “Het bepalen van, en het komen tot, een voetbalvisie”. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 1 FEBRUARI 2023 op Sportpark Pronsebroek, Heigrindelweg 66 te Heerlen. 
We zijn verheugd dat de vereniging Groene Ster hun medewerking wil verlenen, en dat Maurice Verbunt met zijn selectie, alsmede Jurgen Streppel invulling willen geven aan deze bijscholing. 

Jurgen Streppel neemt de deelnemers mee in het bepalen van een eigen voetbalvisie. Wat kom je tegen (voordelen en valkuilen) op de weg naar het bepalen van een eigen voetbalvisie.

Maurice Verbunt zal de (zijn) voetbalvisie presenteren van Groene Ster. Zijn voetbalvisie is vooral gericht op het trainen en spelen vanuit spelprincipes. Naast een theoretische toelichting zal hij een duidelijke vertaalslag maken naar de praktijk. Hierbij zal hij de deelnemers actief betrekken.

Maurice en zijn trainersstaf  zullen vervolgens met de 1e selectie van Groene Ster de spelprincipes vertalen naar de praktijk op het veld. Hij laat dan diverse oefen- en spelvormen zien waarin zijn visie m.b.v. de spelprincipes centraal staan.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.00 - 18.30 Ontvangst/Inschrijven deelnemers.
18.30 - 19.15 Presentatie door Jurgen Streppel - TD Helmond Sport.
19.15 - 20.00 Presentatie door Maurice Verbunt - Hoofdtrainer Groene Ster.
20.00 - 20.45 In kleine groepjes opdrachten uitwerken door deelnemers n.a.v. presentatie Maurice Verbunt. 
Het betreft hier het uitwerken en presenteren van oefenstof in relatie tot spelprincipes.
20.45 - 21.00 Pauze
21.00 - 22.00 Veldtraining 1e selectie Groene Ster - Spelprincipes vertalen naar de praktijk op het veld
22.00 - 22.15 Nabespreking veldtraining
22.15   Afsluiting en uitreiking van certificaten

LET OP: Parkeren bij Groene Ster en melden/inschrijven in gemeenschapshuis Heksenberg

De bijscholing bij Groene Ster start bij gemeenschapshuis Heksenberg, Hei Grindelweg 84, 6414 BT te Heerlen. Deelnemers kunnen parkeren bij voetbalvereniging Groene Ster om zich vervolgens te melden bij het gemeenschapshuis.

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 25,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 55,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 25 januari a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 25 januari a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 25
Niet ledenprijs € 55
01 februari 2023
18.30
3 licentiepunten
Sportpark Pronsebroek, Hei Grindelweg 66, 6413 BS Heerlen