Vol
Bijscholing bij RBC Roosendaal
Atik Stadion, Borchwerf 4, 4704 RG te Roosendaal
30 januari 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij zondag 2e klasser RBC Roosendaal. De bijscholing vindt plaats MAANDAG 30 JANUARI 2023 in het Atik Stadion, Borchwerf 4, 4704 RG te Roosendaal.
We zijn verheugd dat RBC Roosendaal haar medewerking wil verlenen, en dat Hoofdtrainer Ruud Pennings met zijn selectie, alsmede Remi Sulkers ((Fysiek trainer/performance coach) invulling willen geven aan deze bijscholing. 

Ruud Pennings zal o.a. een training verzorgen met als thema: 'het creëren van kansen via de zijkanten en scoren vanuit een teruggetrokken voorzet’. Ook zal hij een conditionele vorm laten zien als voorbereiding  op het hiervoor genoemde thema.

Remi Sulkers zal een presentatie geven over zijn werkwijze als fysiek trainer en performance coach bij RBC. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn o.a. het individualiseren in het amateurvoetbal, krachttraining en belasting/belastbaarheid van spelers.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.15 - 18.45 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
18.45 - 19.00 Uitleg Hoofdtrainer Ruud Pennings over zijn werkwijze bij RBC en zijn veldtraining later op de avond
19.00 - 20.00 Presentatie Remi Sulkers over zijn werkwijze als fysiek trainer en performance coach bij RBC
20.00 - 20.15 Pauze
20.15 - 21.30 Veldtraining selectie RBC met als thema: ‘kansen creëren via de zijkanten en scoren uit een teruggetrokken voorzet’
21.30 - 21.45 Evaluatie veldtraining
21.45   Afsluiting en uitreiken certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 17,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 37,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 23 januari a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 23 januari a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 17
Niet ledenprijs € 37
30 januari 2023
18.45
2 licentiepunten
Atik Stadion, Borchwerf 4, 4704 RG te Roosendaal