Vol
ONLINE Introductieavond Video Analyse
ONLINE vanuit huis
01 maart 2023

Inhoud

In samenwerking met Nacsport organiseert de VVON een ONLINE Introductieavond video-analyse. Tijdens de introductie-avond ga je zelf actief aan de slag met de software van Nacsport. Een week van te voren krijg je bericht hoe je de software kunt downloaden en installeren. 

Tijdens de introductie-avond ga je leren hoe je als (assistent)trainer in het (amateur)voetbal met beelden kan werken. Je krijgt online uitleg en je gaat zelf een video coderen in bijvoorbeeld teamfuncties, spelhervattingen aanvallend/verdedigend, spelprincipes, kansen en goals. Ook krijg je uitleg  over hoe je de beelden kunt delen met spelers en hoe je de beelden kunt opnemen in je wedstrijdbespreking. 

Het is absoluut noodzakelijk dat je over 2 schermen beschikt (bijvoorbeeld 2 laptops of een ipad en een laptop. Op de ipad volg je dan de online meeting via Microsoft Teams en op je eigen laptop ben je dan zelf actief aan de slag. Docent is Hans van Dijkhuizen.

Voorwaarden voor deelname:

  • KIJK HIER voor de aanbevolen- en minimale systeemvereisten van uw laptop om goed met Nacsport te kunnen werken (kies via de link voor Windows of Mac).Heb je vragen over je laptop? Neem dan contact op met janwillem.neuberg@nacsport.com.
  • Je beschikt over 2 schermen. Op je laptop draait Nacsport en op een 2e scherm (iPad/laptop/PC) zie je het scherm van de docent in de online-les m.b.v. Microsoft Teams.
  • Je beschikt over enige computerkennis (bestanden downloaden + opslaan, enige kennis van Windows verkenner of Finder (Mac) en internet).

Tijdens deze avond werk je met de Basic Plus licentie van Nacsport en daar kun je na deze avond nog 30 dagen mee werken. Wanneer je de Introductieavond volledig hebt meegedaan, worden na afloop 2 licentiepunten bijgeschreven op jouw persoonlijke profiel ‘Mijn VVON’, en tevens krijg je een certificaat van deelname met daarop de licentiepunten.

Programma

Datum en tijd: Woensdag 1 maart van 19.30 – 22.00 uur.

Licentiepunten

Het deelnemen aan deze Introductieavond levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie. Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON. Ook ontvangen alle deelnemers (zowel leden als niet-leden) een certificaat met daarop de behaalde licentiepunten. 

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 15,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs c.q. om u aan te kunnen melden als deelnemer dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 45,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers van 14 is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de bijscholing niet door.

Annulering

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 22 februari a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 22 februari a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 15
Niet ledenprijs € 35
01 maart 2023
19.30
2 licentiepunten
ONLINE vanuit huis