Vol
ONLINE bijscholing Video Analist Voetbal
ONLINE vanuit huis
29 maart 2023

Inhoud

In samenwerking met Nacsport organiseert de VVON een ONLINE bijscholing video-analyse. In drie ONLINE bijeenkomsten op 29 maart, 5 april en 19 april, ben je helemaal up-to-date op het gebied van video-analyse. Docent is Hans van Dijkhuizen. Je leert o.a.:

  • Hoe je de beelden kunt downloaden?
  • Hoe je de beelden kunt coderen?
  • Hoe je een presentatie kunt maken?
  • Hoe je clipjes kunt delen met spelers + staf

Voorwaarden voor deelname:

  • KIJK HIER voor de aanbevolen- en minimale systeemvereisten van uw laptop om goed met Nacsport te kunnen werken (kies via de link voor Windows of Mac).Heb je vragen over je laptop? Neem dan contact op met janwillem.neuberg@nacsport.com.
  • Je beschikt over 2 schermen. Op je laptop draait Nacsport en op een 2e scherm (iPad/laptop/PC) zie je het scherm van de docent in de online-les m.b.v. Microsoft Teams.
  • Je beschikt over enige computerkennis (bestanden downloaden + opslaan, enige kennis van Windows verkenner of Finder (Mac) en internet).

Tijdens deze cursus werk je met de Basic Plus licentie van Nacsport en daar kun je na de cursus nog 5 maanden mee werken. Huiswerkopdracht: Onderdeel van de bijscholing is ook het maken van twee huiswerkopdrachten. Wanneer je de huiswerkopdrachten hebt afgerond worden 5 licentiepunten bijgeschreven op jouw persoonlijke profiel ‘Mijn VVON’, en tevens krijg je een certificaat van deelname met daarop de licentiepunten.

Programma

Data en tijden: Woensdag 29 maart van 19.30 – 22.00 uur, Woensdag 5 april van 19.30 – 22.00 uur en Woensdag 19 april van 19.30 – 22.00 uur.

Voor het complete programma van de bijscholing KIJK HIER

Licentiepunten

Het bijwonen van deze bijscholing levert 5 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie. Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON. Ook ontvangen alle deelnemers (zowel leden als niet-leden) een certificaat met daarop de behaalde licentiepunten. 

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 145,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs c.q. om u aan te kunnen melden als deelnemer dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 195,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers van 14 is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de bijscholing niet door.

Annulering

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 22 maart a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 22 maart a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 145
Niet ledenprijs € 195
29 maart 2023
19.30
5 licentiepunten
ONLINE vanuit huis