Vol
Bijscholing bij Koninklijke HFC
Sportcomplex HFC, Emauslaan 2, 2012 PH Haarlem
15 maart 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij zondag tweede divisionist Koninklijke HFC. De bijscholing vindt plaats op Woensdag 15 Maart op het Sportcomplex HFC, Emauslaan 2 te Haarlem. We zijn verheugd dat deze mooie traditievereniging, de oudste voetbalclub van Nederland, hun medewerking wil verlenen, en dat Gertjan Tamerus met zijn selectie, invulling willen geven aan deze bijscholing. 

Gertjan Tamerus zal met zijn selectie en staf een training geven met als thema ‘het tactisch bespelen van de tegenstander vanuit de eigen spelwijze”. Daarbij anticiperend op de te verwachten spelwijze van de tegenstander. Maar wel vanuit de eigen spelwijze, de tegenstander dwingen tot het maken van (tactische) keuzes, en hoe je dit toepasbaar maakt in de training.

Voorafgaand aan de training neemt Assistent-trainer Alex Geernaert ons mee in de mogelijkheden met betrekking tot videoanalyse. Het gebruik kunnen maken van videoanalyse helpt staf en spelers om (nog) beter inzicht te krijgen in wat er van hen verwacht wordt met betrekking tot de komende tegenstander. Verder kunnen beelden helpen bij het nabespreken met individuele spelers, linies of de gehele groep. Leerdoelen zijn o.a. aan de hand van de beelden trainingsvormen te maken, dit trainbaar te maken en deze dan op de wedstrijddag toe te passen.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema (onder voorbehoud van wijzigingen) ziet er als volgt uit

18.15 - 19.00 uur              Inloop deelnemers. Inschrijven/aanmelden

19.05 - 19.10 uur              Opening Johan Kraaikamp coördinator VVON district West 1

19.15 - 20.05 uur              Alex Geernaert (Assistent-trainer HFC 1) geeft een presentatie over de mogelijkheden van videoanalyse en de wijze waarop videoanalyse kan worden toegepast en hoe hiermee wordt gewerkt

20.05 – 20.15                    Uitleg door hoofdtrainer Gertjan Tamerus over de training die gaat plaatsvinden a.d.h.v. de geanalyseerde beelden en de speelwijze richting de komende tegenstander.

20.15 – 21.30                    Veldtraining door Gertjan Tamerus met zijn assistenten.

21.45 – 22.15                    Evaluatie en nabespreking veldtraining.

22.15 – 22.30                    Slotwoord en uitreiking certificaten.

LET OP: Voor bereikbaarheid/parkeren bij HFC KLIK HIER

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 23,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 53,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 8 maart a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 8 maart a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 23
Niet ledenprijs € 53
15 maart 2023
19.00
3 licentiepunten
Sportcomplex HFC, Emauslaan 2, 2012 PH Haarlem