Vol
Bijscholing bij ROHDA Raalte
Sportpark Tijenraan, Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte
20 maart 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij ROHDA Raalte (4e Divisie zondag). De bijscholing vindt plaats op Maandag 20 Maart op Sportpark Tijenraan, Zwolsestraat 76, 8101 AE te Raalte. We vinden het fijn dat ROHDA Raalte wil meewerken aan deze bijscholing en dat Laurens Knippenborg (Hoofdtrainer 1e elftal), Wim Kieftenbeld (TD Voetbalzaken) en Ralph Mens (Hoofd opleidingen) inhoudelijk invulling willen geven aan deze bijscholing.

Laurens Knippenborg zal met zijn selectie en staf een training geven met als thema 'vanuit diverse complexe vormen dynamische oefenstof aan te gaan reiken die gebaseerd zijn op hoge intensiteit met veel beweging en dynamiek in de spelvormen’. Hierbij zal het accent liggen om vanuit de as van het speelveld te kunnen spelen met dieptespel/diepte loopacties vanuit de omschakeling.

Voorafgaand aan de veldtraining zal Wim Kieftenbeld een presentatie geven over de voetbalorganisatie en hoe dit vanaf de jeugd is georganiseerd. binnen ROHDA, en Ralph Mens zal ingaan op het hoe en waarom opstarten van een elftal O23 en inzicht geven hoe binnen ROHDA Raalte wordt omgegaan met talent.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema (onder voorbehoud van wijzigingen) ziet er als volgt uit

17.45 - 18.25 uur              Inloop deelnemers met broodjes, koffie/thee/melk + Inschrijven/aanmelden

18.25 - 18.30 uur              Opening Wim Benders (coördinator VVON-district Oost)

18.30 - 19.00 uur              .Wim Kieftenbeld (TD-voetbalzaken) geeft een presentatie over de wijze waarop het opleiden van jeugd plaatsvindt bij ROHDA en op welke wijze e.e.a. is georganiseerd.

19.00 – 19.45                    Ralph Mens (Hoofdopleidingen) zal ingaan op de plannen binnen de club om een elftal O23 op te starten. Ook zal hij inzicht geven in de wijze waarop binnen ROHDA gekeken wordt naar talent. 

19.45 – 20.00                    Uitleg veldtraining door Laurens Knippenborg (Hoofdtrainer)

20.00 - 21.30                    Veldtraining 1e selectie ROHDA Raalte o.l.v. Laurens Knippenborg en zijn staf.

21.30 - 21.45                    Nabespreking/evaluatie veldtraining.

21.45 – 22.00                    Slotwoord en uitreiking certificaten.

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 33,00 (inclusief 2 broodjes en 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 63,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 13 maart a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 13 maart a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 33
Niet ledenprijs € 63
20 maart 2023
18.30
3 licentiepunten
Sportpark Tijenraan, Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte