Vol
Masterclass 'seizoensvoorbereiding'
Atik Stadion, Borchwerf 4, 4704 RG te Roosendaal
05 juni 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass met als thema ‘de voorbereiding op het seizoen in diverse fasen’. De bijscholing vindt plaats MAANDAG 5 juni 2023 in het Atik Stadion, Borchwerf 4, 4704 RG te Roosendaal. 

Wesley Bosman (o.a. Head of Performance Excelsior Rotterdam) zal je meenemen in zijn visie op de voorbereiding op een nieuw seizoen. Hoe zorg je ervoor dat je het nieuwe seizoen krachtig, conditioneel sterk en blessurevrij begint.

In deze masterclass laat Wesley Bosman zien hoe je een ideale voorbereiding van het seizoen vorm geeft. 
De volgende aspecten komen o.a. aan de orde: 

- Hoe ziet een ideale trainingsweek eruit en hoe verandert dat naarmate het seizoen nadert?

- Welke conditionele vormen kan ik hierbij gebruiken? 

- Hoe combineer ik conditionele vormen met tactische vormen? 

- Hoe train ik explosiviteit en duelkracht bij voetballers? 

- Wat kan ik doen om blessures te voorkomen en waar let ik op?

Het aantal deelnemers dat kan deelnemen is beperkt tot 40.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 19.15 Inleiding Masterclass
19.15 - 20.00 Deel 1 Masterclass
20.00 - 20.30 Pauze
20.30 - 21.30 Deel 2 Masterclass
21.30 - 21.45 Evaluatie
21.45   Afsluiting en uitreiken certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 25,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 55,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 26 mei a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 26 mei a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 25
Niet ledenprijs € 55
05 juni 2023
19.00
3 licentiepunten
Atik Stadion, Borchwerf 4, 4704 RG te Roosendaal