Vol
Masterclass 'Didactisch periodiseren'
Udens College (locatie vmbo), Kleinveld 25, 5401 ZW in Uden
16 juni 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass met als thema ‘Didactisch periodiseren'. De bijscholing vindt plaats VRIJDAG 16 JUNI 2023 op het Udens Collega (locatie vmbo), Kleinveld 25, 5401 ZW in Uden.

Docent is Anjo Coppus - Bedenker van “Laat ze spelen! Een didactische periodisering voor voetbal”, docent lichamelijke opvoeding en gepassioneerd voetbaltrainer.

Anjo Coppus zegt het volgende over deze Masterclass.
'We kennen het allemaal. We zien in voetbalsituaties spelers iets anders doe dan we zelf bedenken. Soms positief, maar vaker negatief. We zien het als taak van ons als trainer daar mee aan de slag te gaan. Maar hoe kan ik als trainer een speler een bepaalde keuze laten maken, zonder dat ik dat tegen hem zeg? Een vraag waar enorm veel diepgang achter zit als je tot een sluitend antwoord wil komen. Want: hoe leert een speler eigenlijk? 

Hoe communiceert een trainer/coach (non)verbaal? Wat wil je binnen een team zowel individueel als binnen de groep bereiken? In mijn zoektocht als coach naar antwoorden op deze vragen neem ik jullie mee in mijn ontdekkingen, mijn openbaringen, mijn successen en mijn tegenslagen om uiteindelijk te eindigen met didactische periodisering. Om grote lijnen binnen een club uit te kunnen zetten zullen de details als eerste aangegeven moeten worden. Dat klinkt tegenstrijdig omdat er vaak andersom gedacht wordt, maar dat is het niet. 

Ik daag je uit om met mij de diepte in te gaan en van deze bijeenkomst een onvergetelijk succes te maken. Er wordt gelachen en gewerkt. De perfecte combinatie om tot leren te komen.

Het aantal deelnemers dat kan deelnemen is beperkt tot 40.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 19.15 Inleiding Masterclass
19.15 - 20.00 Deel 1 Masterclass
20.00 - 20.30 Pauze
20.30 - 21.30 Deel 2 Masterclass
21.30 - 21.45 Evaluatie
21.45   Afsluiting en uitreiken certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 26,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 56,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 7 juni a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 7 juni a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 26
Niet ledenprijs € 56
16 juni 2023
19.00
3 licentiepunten
Udens College (locatie vmbo), Kleinveld 25, 5401 ZW in Uden