Vol
DEZE BIJSCHOLING GAAT NIET DOOR - Masterclass 'Werkwijze Robin Veldman als assistent-trainer eerste elftal RSC Anderlecht'
SC Susteren, Maaseikerweg 2, 6114 JP in Susteren
20 juni 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass met als thema ‘Werkwijze Robin Veldman in zijn functie als assistent-trainer eerste elftal RSC Anderlecht'. De bijscholing vindt plaats DINSDAG 20 JUNI 2023 bij Sportclub Susteren, Maaseikerweg 2, 6114 JP in Susteren.
Robin Veldman (Marknesse, 24 december 1985) is een Nederlandse voetbalcoach. Hij is op dit moment sinds 2021 werkzaam bij RSC Anderlecht.

Veldman werkte hiervoor meer dan tien jaar voor SC Heerenveen. Naast coach van de U13, U17 en U19 was hij er ook even videoanalist voor het 1e elftal. Vervolgens werkte hij vier seizoenen als jeugdtrainer bij AFC Ajax. Veldman was bij Anderlecht ook een korte periode interim-hoofdtrainer van het 1e elftal. Op dit moment is hij assistent-trainer van RSC Anderlecht.

Tijdens de Masterclass zal Robin Veldman vertellen over zijn opgedane ervaringen en leermomenten. Hoe kijkt hij aan tegen het trainersvak, wat is zijn voetbalvisie etc. Hij zal je meenemen in het maken van een weekindeling richting de wedstrijd. Hoe komt zo’n weekindeling tot stand en wat is zijn werkwijze. Hoe werkt hij samen met de technische staf, performance staf, medische staf en de aanwezige specialisten.

Ook zal hij ingaan op de principes die hij hanteert bij de ontwikkeling van de speelwijze en de uitwerking hiervan richting het ‘Gameplan’.

Uiteraard is er ook veel ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ideeën en (andere) inzichten.

Het aantal deelnemers dat kan deelnemen is beperkt tot 40.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 19.15 Inleiding Masterclass
19.15 - 20.00 Deel 1 Masterclass
20.00 - 20.30 Pauze
20.30 - 21.30 Deel 2 Masterclass
21.30 - 21.45 Evaluatie
21.45   Afsluiting en uitreiken certificaten

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. Uitreiking certificaten alleen aan het einde van de bijeenkomst. Niet afgehaalde certificaten worden vernietigd.

Binnen enkele dagen na afloop van elke bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten ook toe aan het uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 24,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 54,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 14 juni a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 14 juni a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 24
Niet ledenprijs € 54
20 juni 2023
19.00
3 licentiepunten
SC Susteren, Maaseikerweg 2, 6114 JP in Susteren