Vol
Masterclass 'Hoe gebruik je de winterstop optimaal?'
SC Susteren, Maaseikerweg 2, 6114 JP in Susteren
25 september 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt je van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass met als thema ''Hoe gebruik je de winterstop om de tweede seizoenshelft in je voordeel te kunnen beslissen met een fitte en blessurevrije spelersgroep?'

De bijscholing vindt plaats MAANDAG 25 SEPTEMBER 2023 bij Sportclub Susteren, Maaseikerweg 2, 6114 JP in Susteren.

Wesley Bosman (o.a. Head of Performance Excelsior Rotterdam) zal je meenemen in zijn visie op de ideale programmering en trainingen rondom de winterstop. In deze masterclass laat Wesley zien hoe je de winterstop het beste kunt gebruiken. De volgende aspecten komen o.a. aan de orde:  

- Wat verander ik in mijn trainingen naarmate de winterstop nadert?

- Wat kan ik doen om blessures te voorkomen vlak voor de winterstop en waar let ik op?

- Welke conditionele vormen gebruik ik na de winterstop? En hoe combineer ik deze met tactische vormen?

- Geef ik spelers meer rust of trainen ze door in de winterstop?

- Wat benadruk ik tijdens de winterstop? 

Hoewel de winterstop nog ver weg lijkt, kun je niet vroeg genoeg beginnen met het nadenken en plannen van de winterstop. Schrijf je dus snel in voor deze Masterclass/bijscholing.

Het aantal deelnemers dat kan deelnemen is beperkt tot 40.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 19.15 Inleiding Masterclass
19.15 - 20.00 Deel 1 Masterclass
20.00 - 20.15 Pauze
20.15 - 21.30 Deel 2 Masterclass
21.30 - 21.45 Evaluatie
21.45   Afsluiting

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 25,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 55,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 16 september a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 16 september a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 25
Niet ledenprijs € 55
25 september 2023
19.00
3 licentiepunten
SC Susteren, Maaseikerweg 2, 6114 JP in Susteren