Vol
Masterclass 'Didactisch periodiseren'
Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht
20 september 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass met als thema ‘Didactisch periodiseren'. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 20 SEPTEMBER 2023 bij Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4, 3526 KV te Utrecht. Deze Masterclass heeft eerder plaatsgevonden op 16 juni jl. in Uden. Vanwege de positieve en enthousiaste reacties na afloop, bieden wij deze bijscholing nogmaals aan, maar dan nu in Utrecht.  

Docent is Anjo Coppus - Bedenker van “Laat ze spelen! Een didactische periodisering voor voetbal”, docent lichamelijke opvoeding en gepassioneerd voetbaltrainer.

Anjo Coppus zegt het volgende over deze Masterclass.
'We kennen het allemaal. We zien in voetbalsituaties spelers iets anders doe dan we zelf bedenken. Soms positief, maar vaker negatief. We zien het als taak van ons als trainer daar mee aan de slag te gaan. Maar hoe kan ik als trainer een speler een bepaalde keuze laten maken, zonder dat ik dat tegen hem zeg? Een vraag waar enorm veel diepgang achter zit als je tot een sluitend antwoord wil komen. Want: hoe leert een speler eigenlijk? 

Hoe communiceert een trainer/coach (non)verbaal? Wat wil je binnen een team zowel individueel als binnen de groep bereiken? In mijn zoektocht als coach naar antwoorden op deze vragen neem ik jullie mee in mijn ontdekkingen, mijn openbaringen, mijn successen en mijn tegenslagen om uiteindelijk te eindigen met didactische periodisering. Om grote lijnen binnen een club uit te kunnen zetten zullen de details als eerste aangegeven moeten worden. Dat klinkt tegenstrijdig omdat er vaak andersom gedacht wordt, maar dat is het niet. 

Ik daag je uit om met mij de diepte in te gaan en van deze bijeenkomst een onvergetelijk succes te maken. Er wordt gelachen en gewerkt. De perfecte combinatie om tot leren te komen.

Het aantal deelnemers dat kan deelnemen is beperkt tot 40.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 19.15 Inleiding Masterclass
19.15 - 20.00 Deel 1 Masterclass
20.00 - 20.15 Pauze
20.15 - 21.30 Deel 2 Masterclass
21.30 - 21.45 Evaluatie
21.45   Afsluiting

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 39,00 (inclusief koffie/thee en 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 69,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 11 september a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 11 september a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

PARKEREN EN OPENBAAR VERVOER

Van der Valk Hotel Utrecht beschikt over een parkeergarage voor 330 personenauto's. De kosten zijn dan Euro 5,00 per auto voor deze bijscholing. Het hotel is echter ook uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken en er zijn goedkope parkeergelegenheden op loopafstand van het hotel. Mocht de parkeergarage vol zijn dan kunt u uitwijken naar P+R Westraven. De kosten voor het parkeren en openbaar vervoer zijn voor rekening van u als deelnemer.

Parkeertarief P+R Westraven
Voor € 5,00 koopt u bij de automaat een combikaartje parkeren en reizen.
Openbaar vervoer
Verschillende buslijnen en ook de sneltrams brengen u binnen 10 minuten van het Centraal Station Utrecht naar het hotel. Tijdens de spits vertrekt er iedere 7 minuten een bus of tram, en buiten de spits en in het weekend iedere 10 minuten. Buslijnen: 65, 74 en 77 en Sneltramlijnen: 20 en 21.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 39
Niet ledenprijs € 69
20 september 2023
19.00
3 licentiepunten
Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht