Vol
Studiedag Heracles Almelo
Heracles stadion - van Riemsdijkplein 1, 7606 ZA Almelo
11 oktober 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt je van harte uit tot het bijwonen van een studiedag bij Heracles Almelo. De bijscholing vindt plaats in het stadion - Erve Asisto - van de Almelose club, op woensdag 11 oktober 2023. Aan deze dag werken o.a. mee de 1e selectie van Hoofdtrainer John Lammers met zijn technische staf. Ook zal er aandacht zijn voor de FC Twente/Heracles Academie met Dominique Scholten (Directeur academie) en Jord Roos (Trainer O.18.)

Daarnaast zal er onder leiding van Herman Hobert (commentator Ziggosport/RTV-Oost) een podiumdiscussie plaatsvinden met o.a. Nico Jan Hoogma (Technisch directeur) over het technisch beleid van de club.

Het aantal deelnemers dat kan deelnemen is beperkt tot 100.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

08.45 - 09.30 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
09.30 - 10.00 Uitleg doelstelling training
10.15 - 12.00 Veldtraining 1e selectie Heracles
12.15 - 12.30 Nabespreken training
12.30 - 13.30 Lunch
13.30 - 14.30 Podiumdiscussie o.l.v. Herman Hobert
14.30 - 14.45 Pauze
14.45 - 15.45 Presentatie FC Twente/Heracles Academie
15.45 - 16.00 Evaluatie en afsluiting

Programma en tijden onder voorbehoud van wijzigingen

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 4 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 45,00 (inclusief lunch, 2 consumpties en koffie/thee). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 85,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 4 oktober a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 4 oktober a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 45
Niet ledenprijs € 85
11 oktober 2023
09.30
4 licentiepunten
Heracles stadion - van Riemsdijkplein 1, 7606 ZA Almelo