Vol
Masterclass 'Delen kerncompetenties Hoofdtrainer en de samenwerking met de Technisch Directeur'
Businessruimte vv Katwijk, De Krom 57, 2221 KK Katwijk aan Zee
11 oktober 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt je van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass met als thema '''Delen kerncompetenties door Hoofdtrainer Anthony Correia en de samenwerking met de Technisch Directeur Cees Bruinink binnen vv Katwijk. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 11 OKTOBER 2023 in de businessruimte van vv Katwijk, De Krom 57, 2221 KK te Katwijk.

In deze masterclass neemt Anthony Correia je mee in zijn visie hoe je als trainer-coach de kerncompetenties van jezelf op alle niveaus toepasbaar maakt. Met voorbeelden uit de praktijk, en a.d.h.v. input vanuit de deelnemers zal Anthony zijn visie presenteren, en de challenge met de deelnemers aangaan hoe je dit kunt concretiseren, ongeacht het niveau waarop je werkzaam bent. 

Daarnaast zal Cees Bruinink, zelf in het verleden succesvol trainer-coach van o.a. v.v. Katwijk, en al vele jaren succesvol als Technisch Directeur bij de club, met als resultaat 4 titels in de laatste 10 jaar, jullie meenemen in hoe hij, samen met direct betrokkenen, de club heeft doorontwikkeld tot een stabiele, uitermate succesvolle club, en al vele jaren toonaangevend in de top van het amateurvoetbal.  Het hebben van een visie, vertaald naar een plan, en het creëren van een professioneel (sport)klimaat, gebaseerd op die visie, en de keuzes die daarin gemaakt worden, zullen door Cees worden toegelicht.  

Het aantal deelnemers dat kan deelnemen is beperkt tot 50.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 19.15 Inleiding Masterclass
19.15 - 20.00 Deel 1 Masterclass
20.00 - 20.15 Pauze
20.15 - 21.30 Deel 2 Masterclass
21.30 - 21.45 Evaluatie
21.45   Afsluiting

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 27,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 57,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 4 oktober 2023 a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 4 oktober a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 27
Niet ledenprijs € 57
11 oktober 2023
19.00
3 licentiepunten
Businessruimte vv Katwijk, De Krom 57, 2221 KK Katwijk aan Zee