Vol
Masterclass 'Hoe versterk je zowel de individuele kwaliteit van een speler, als de teamkwaliteiten'
v.v. ESA, Sportcentrum Rijkerswoerd, De Pas 44, 6836 BK, Arnhem
25 oktober 2023

ALGEMEEN

LET OP: Deze Masterclass wordt ook aangeboden op 22 november 2023 bij Cambuur Leeuwarden

De VVON nodigt je van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass met als thema ‘Hoe versterk je samen als staf, zowel de individuele kwaliteit van een speler, als de teamkwaliteiten’. De bijscholing vindt plaats op WOENSDAG 25 OKTOBER 2023 bij v.v. ESA, Sportcentrum Rijkerswoerd, De Pas 44, 6836 BK, Arnhem.

Jeroen Burghout (assistent-trainer Cambuur), zal samen met zijn collega’s Daan Ganzinga (performance coach), en Gergely Sandor (videoanalist), de deelnemers meenemen hoe er als staf gewerkt wordt aan het (door)ontwikkeling van individuele spelers, en de teamontwikkeling. 

Belangrijke onderwerpen in deze masterclass zijn de vertaling naar de wedstrijdbespreking, nabespreking en individuele gesprekken. De focus ligt op individuele performance en teamperformance, vertaald naar toepasbare trainingsvormen. Ook is er aandacht voor de fysieke aspecten zoals periodisering, belastbaarheid en dergelijke.

Deze masterclass vraagt om interactie, dus deelnemers worden uitgedaagd om met de sprekers in gesprek te gaan, en specifieke praktijkvoorbeelden met hen te delen. De masterclass biedt handvatten om op alle niveaus waarop trainers werkzaam zijn aan de slag te gaan met de output van deze masterclass.

Het aantal deelnemers dat kan deelnemen is beperkt tot 50.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 19.15 Inleiding Masterclass
19.15 - 20.00 Deel 1 Masterclass
20.00 - 20.15 Pauze
20.15 - 21.30 Deel 2 Masterclass
21.30 - 21.45 Evaluatie
21.45   Afsluiting

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 28,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 58,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 18 oktober 2023 a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 18 oktober a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 28
Niet ledenprijs € 58
25 oktober 2023
19.00
3 licentiepunten
v.v. ESA, Sportcentrum Rijkerswoerd, De Pas 44, 6836 BK, Arnhem