Vol
Masterclass Kevin Vink (RVVH) 'Teamfunctie aanvallen vanuit een 1:4:3:3 met de punt naar achteren'
Sportlaan 12, 2982 SN Ridderkerk
23 oktober 2023

ALGEMEEN

Kevin Vink is een jonge trainer met een ruime ervaring als speler op zowel amateur als betaald voetbal niveau. Vorig seizoen is hij als hoofdtrainer met RVVH gepromoveerd naar de 4e divisie, en in deze bijscholing neemt Kevin ons mee in wat dit met zijn voetbalvisie doet, en hoe hij zijn spelwijze concreet vertaalt naar zijn trainingen. 

De training staat in het teken van Teamfunctie aanvallen vanuit een 1:4:3:3 met de punt naar achteren.  In de training ligt het accent op het verbeteren van de samenwerking tussen de back, aanvallende middenvelder en de buitenspeler.

Voorafgaand aan de training zal Kevin samen met de technisch manager van RVVH een toelichting geven op zijn werkwijze in relatie tot de doelstellingen van de club. Voor de training zal Kevin een korte toelichting geven op de training, en zullen de trainers in groepjes de opdracht krijgen om een analyse te maken van een specifiek onderdeel van de training. De diverse onderdelen en posities worden per groepje geanalyseerd (opbouw, centrale verdediger, backs, middenvelder en buitenspeler). Per groepje zal er na de training een terugkoppeling worden gegeven over wat zij hebben gezien. 

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

  • 18.15 uur Inloop en inschrijving
  • 19.00 uur Welkom en start
  • 19.00 - 19.30 uur Inleiding door Kevin Vink
  • 19.30 - 19.45 uur Toelichting op training die gaat volgen
  • 19.45 - 20.00 uur Samenstelling groepjes ter nabespreking training
  • 20.00 - 21.15 uur Training
  • 21.15 - 21.45 Nabespreking training a.d.h.v. observaties groepjes
  • 21.45 uur Einde bijscholing

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 25,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 55,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 16 oktober 2023 a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 16 oktober a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 25
Niet ledenprijs € 55
23 oktober 2023
19.00
3 licentiepunten
Sportlaan 12, 2982 SN Ridderkerk