Vol
Bijscholing bij ADO '20 in het kader van de fysieke belasting van spelers
ADO'20, Oosterweg 4C, 1968 KN Heemskerk
08 november 2023

ALGEMEEN

Op woensdag 8 november 2023 organiseert de VVON een bijscholing bij ADO ’20 (2e divisie). Aan deze bijeenkomst werken o.a. mee Roy van der Mije (hoofdtrainer ADO ’20)) met zijn selectie en technische staf. Roy van der Mije is het afgelopen seizoen gepromoveerd met zijn team naar de 2e divisie. Naast een ruime ervaring als speler op zowel amateur als betaald voetbalniveau, is hij ook een ervaren trainer-coach. 

De belasting die van spelers wordt gevraagd op het hogere niveau waarop nu gespeeld wordt, zorgt ervoor dat er meer gevraagd wordt van de fysieke capaciteiten van de spelers. Het thema van de veldtraining door Roy van der Mije staat dan ook in het teken van het trainen van fysieke aspecten (VCT). Voorafgaand aan de training zal Wesley Bosman (o.a. Head of Performance Excelsior Rotterdam), een presentatie geven over de fysieke aspecten van het spelen onder hogere weerstand en hoe je spelers hierin individueel kunt steunen door middel van aangepaste training en oefeningen. 

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

  • 18.15 - 19.00 Inloop en inschrijving
  • 19.00 - 19.05 Welkom
  • 19.05 - 20.00 Presentatie Wesley Bosman
  • 20.00 - 20.15 Toelichting op training door Roy van der Mije
  • 20.15 - 21.30 Veldtraining
  • 21.30 - 21.45 Nabespreking veldtraining
  • 21.45   Einde bijscholing

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 24,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 54,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 1 november 2023 a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 1 november a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 24
Niet ledenprijs € 54
08 november 2023
19.00
3 licentiepunten
ADO'20, Oosterweg 4C, 1968 KN Heemskerk