Vol
Bijscholing bij SV Laar
Sportpark Laarderveld Molenakkerdreef 101, 6003 BD Weert
13 december 2023

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij zondag 2e klasser SV Laar. De bijscholing vindt plaats Woensdag 13 December 2023 bij SV Laar, Molenakkerdreef 101, 6003 BD te Weert. We zijn verheugd dat SV Laar haar medewerking wil verlenen, en dat Hoofdtrainer Gionni Peluso met zijn selectie invulling wil geven aan deze interactieve bijscholing.

Gionni Peluso zal de (zijn) voetbalvisie presenteren van SV Laar. Zijn voetbalvisie is vooral gericht op het trainen en spelen vanuit spelprincipes. Naast een theoretische toelichting zal hij een duidelijke vertaalslag maken naar de praktijk. Hierbij zal hij de deelnemers actief betrekken. Jonny en zijn trainersstaf zullen vervolgens met de 1e selectie van SV Laar een veldtraining verzorgen met als thema: 'het spelen tussen de linies’. Hierbij zullen zijn speelwijze en spelprincipes in diverse oefen- en spelvormen vertaald worden naar de praktijk op het veld.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

  • 18.15 - 19.00 Inloop en inschrijving
  • 19.00 - 19.05 Welkom
  • 19.05 – 20.15 Presentatie Hoofdtrainer SV Laar Gionni Peluso
  • 20.15 - 20.30 Toelichting op veldtraining door Gionni Peluso
  • 20.30 - 21.30 Veldtraining met als thema: “het spelen tussen de linies”
  • 21.30 - 21.45 Nabespreking veldtraining
  • 21.45 Einde bijscholing

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 35,00 (inclusief koffie en 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 65,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

 

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 6 december 2023 a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 6 december a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 35
Niet ledenprijs € 65
13 december 2023
19.00
3 licentiepunten
Sportpark Laarderveld Molenakkerdreef 101, 6003 BD Weert