Inschrijving gesloten
Masterclass 'Werkwijze Linda Helbling als Hoofdtrainer FC Utrecht Vrouwen'
FC Utrecht stadion Galgenwaard Herculesplein 241 3584 AA Utrecht
14 februari 2024

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass in het stadion van FC Utrecht.. De Masterclass vindt plaats op Woensdag 14 februari 2024 in stadion Galgenwaard FC Utrecht, Herculesplein 241, 3584 AA te Utrecht. We zijn verheugd dat FC Utrecht haar medewerking wil verlenen, en dat Linda Helbling, Hoofdtrainer van de FC Utrecht Vrouwen, invulling wil geven aan deze Masterclass en haar werkwijze met ons wil delen. 

In deel 1 van de Masterclass gaat Linda Helbling het hebben over haar start met de FC Utrecht vrouwen. 
Hoe vorm je een team waarin 21 nieuwe speelsters bij elkaar komen. Hoe kom je dan tot een speelwijze. 
Linda zal ingaan op hoe zij het heeft aangepakt tijdens de 1e seizoenshelft. Ook zal ze ingaan op de wijze hoe zij de 1e seizoenshelft heeft geëvalueerd en wat de uiteindelijke conclusie was van deze evaluatie.

Deel 2 van de Masterclass zal vooral gericht zijn op de 2e seizoenshelft. Hoe is dit door Linda, met haar technische staf, opgepakt met haar elftal.
Waarop wordt de focus gelegd en hoe gaat zij verder met de ontwikkeling speelwijze, gebruikmakend van de informatie/evaluatie uit de 1e seizoenshelft.

PROGRAMMA

Het programma met de tijden ziet er als volgt uit.

18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 19.15 Inleiding Masterclass
19.15 - 20.15 Deel 1 Masterclass
20.15 - 20.30 Pauze
20.30 - 21.45 Deel 2 Masterclass
21.45 – 22.00 Evaluatie/vragen
22.00   Afsluiting/einde masterclass

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze Masterclass levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 
Bij binnenkomst wordt uw QR-code (bewijs van inschrijving) gescand. 
Ook na afloop laat u uw QR-code scannen en daarna kunt u uw behaalde licentiepunten terugvinden op uw VVON-profiel.

Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten bij de VVON.
U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten en/of digitaal toesturen aan de KNVB.
Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 27,00 (inclusief koffie en 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 57,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

De kosten voor PARKEREN zijn voor uw eigen rekening. De kosten zijn ongeveer Euro 3,00 per uur.
Meer weten over het parkeren bij stadion Galgenwaard, kijk dan op https://www.galgenwaardevents.nl/algemeen/parkeren/

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 2 februari 2024  a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 7 februari a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 27
Niet ledenprijs € 57
14 februari 2024
19.00
3 licentiepunten
FC Utrecht stadion Galgenwaard Herculesplein 241 3584 AA Utrecht