Vol
Werkwijze Chris de Graaf als hoofdtrainer van sv Spakenburg
Businessruimte sv Spakenburg, Sportpark de Westmaat, Westdijk 12 te Spakenburg
27 maart 2024

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de Masterclass ‘Werkwijze Chris de Graaf als hoofdtrainer van sv Spakenburg'. De Masterclass vindt plaats op Woensdag 27 maart 2024 in de Businessclub van sv Spakenburg, Sportpark de Westmaat, Westdijk 12, 3752 AE te Spakenburg. We zijn bijzonder verheugd dat Chris de Graaf als Hoofdtrainer van ‘De Blauwen’ zijn medewerking wil verlenen aan deze interactieve Masterclass. Hij zal dit doen samen met zijn assistent-trainer Jorg Hartog. Op dit moment is sv Spakenburg - met ruime voorsprong op de nummer 2 - lijstaanvoerder in de Tweede Divisie. 

Doel van de Masterclass:
Deelnemers op een interactieve en inspirerende manier kennis laten maken met de visie en werkwijze van Chris de Graaf als trainer in de top van het amateurvoetbal. Hoe heeft Chris zichzelf ontwikkelt als trainer? Vanuit zijn ervaring als trainer-coach zal hij zijn ideeën en gedachten met je delen. Ook zal hij de lessen die hij heeft geleerd delen.

Welke aspecten zullen aan bod komen:

  • Hoe geef je training. Welke vormen gebruik je zoal om spelers te ontwikkelen? En welke vormen van coaching gebruikt je in welke situatie?
  • Hoe houd jij de tegenstander continu onder druk? Hoe kom je tot kansen tegen een team dat zich ingraaft? Hoe creëer je ideale voorwaarden om na balverlies effectief om te schakelen?
  • Hoe coach je rondom en tijdens wedstrijden. Hoe analyseer je tegenstanders? Hoe ziet jouw wedstrijd- en rustbespreking eruit. En hoe evalueer je de gespeelde wedstrijd?
  • Hoe bepaal je de speelwijze per wedstrijd en op de lange termijn? Welke accenten leg je in relatie tot de sterke/zwakke plekken van de komende tegenstander? En hoe vertaal je dit naar oefenvormen?

    En uiteraard bepalen de deelnemers met hun vragen in belangrijke mate het verloop van deze avond.

PROGRAMMA

Het programma/tijdpad ziet er als volgt uit.

18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 19.15 Inleiding Masterclass
19.15 - 20.15 Deel 1 Masterclass
20.15 - 20.30 Pauze
20.30 - 21.45 Deel 2 Masterclass
21.45 – 22.00 Evaluatie/vragen
22.00   Afsluiting/einde masterclass

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze Masterclass levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 
Bij binnenkomst wordt uw QR-code (bewijs van inschrijving) gescand. 
Ook na afloop laat u uw QR-code scannen en daarna kunt u uw behaalde licentiepunten terugvinden op uw VVON-profiel.

Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten bij de VVON.
U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten en/of digitaal toesturen aan de KNVB.
Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 39,00 (inclusief 3 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 69,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@vvon.nl. Bij annulering vóór 20 maart 2024  a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 20 maart a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 39
Niet ledenprijs € 69
27 maart 2024
19.00
3 licentiepunten
Businessruimte sv Spakenburg, Sportpark de Westmaat, Westdijk 12 te Spakenburg