Vol
De spelprincipes van Willem Romp - Hoofdtrainer v.v. Eemdijk
Sportpark De Vinken, De Kronkels 12, 3752 LM Bunschoten-Spakenburg
25 maart 2024

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de bijscholing ‘De spelprincipes van Willem Romp, hoofdtrainer v.v. Eemdijk' De bijscholing vindt plaats op Maandag 25 maart 2024 op Sportpark De Vinken, De Kronkels 12, 3752 LM Bunschoten-Spakenburg. We zijn bijzonder verheugd dat Willem Romp, winnaar VVON Award district West I seizoen 2022/2023, als Hoofdtrainer van v.v. Eemdijk zijn medewerking wil verlenen aan deze bijscholing, die zowel een theorie als praktijk gedeelte zal bevatten. Het eerste deel van het programma zal Lukas van Rijswijk, sportpsycholoog en assistent trainer UVV Hercules, ons meenemen in een onderwerp waar alle trainers, ongeacht het niveau waarop je werkzaam bent, mee te maken heeft, de mentale aspecten binnen het (top)amateurvoetbal. Het deel na de pauze zal Willem Romp ons meenemen in zijn spelprincipes, en de vertaling hiervan naar het veld d.m.v. gerichte oefenstof.

Doel van de bijscholing:
Deelnemers op een interactieve en inspirerende manier kennis laten maken met de visie en werkwijze van Willem Romp als trainer van een 3e divisie club, en met name welke spelprincipes voor Willem van belang zijn, hoe hij deze heeft uitgewerkt binnen zijn visie, en hoe hij deze vertaald naar de praktijk. En naast het voetbalinhoudelijke deel gericht op theorie en praktijk, zal Lukas van Rijswijk op interactieve wijze het gesprek aangaan over de mentale aspecten van het managen van een spelersgroep en staf.

Welke aspecten zullen aan bod komen:

  • De vertaling van theorie naar praktijk, welke spelprincipes hanteer je, hoe maak je deze toepasbaar binnen je visie, en train je deze principes. En hoe vertaal je de theorie naar de praktijk, en vertaal je dit in een training, welke middelen heb je daarvoor (nodig), en welke coaching past hierbij?
  • Hoe houd je je spelprincipes in stand, hoe gaan spelers hiermee om, wat zijn de redenen om bepaalde keuzes te maken, en welke motivatie heb jij als trainer om bepaalde spelprincipes voor jezelf belangrijk te maken.

    En uiteraard kunnen de deelnemers actief in gesprek met Willem over zijn spelprincipes, en hoe hij zich als trainer heeft ontwikkeld, En kunnen de deelnemers met Lukas in gesprek om aan de hand van zijn ervaringen, en de tips en tricks die hij in zijn presentatie bespreekbaar maakt, de mentale aspecten verder toe te laten lichten.

PROGRAMMA

Het programma ziet er als volgt uit:
18.30 - 19.00 Ontvangst/Inschrijven deelnemers
19.00 - 20.00 Lukas van Rijswijk met onderwerp de mentale aspecten binnen het amateurvoetbal
20.00 - 20.10 Pauze
20.15 - 20.45 Willem Romp met theoretische onderdeel over zijn spelprincipes
20.45 - 21.45 Vertaling spelprincipes naar de training door Willem Romp met selectie v.v. Eemdijk
21.45 – 22.00 Evaluatie/vragen
22.00   Afsluiting/einde masterclass

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 
Bij binnenkomst wordt uw QR-code (bewijs van inschrijving) gescand. 
Ook na afloop laat u uw QR-code scannen en daarna kunt u uw behaalde licentiepunten terugvinden op uw VVON-profiel.

Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten bij de VVON.
U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten en/of digitaal toesturen aan de KNVB.
Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 24,00 (inclusief 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 54,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan secretaris@vvon.nl. Bij annulering vóór 14 maart 2024  a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 14 maart a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 24
Niet ledenprijs € 54
25 maart 2024
19.00
3 licentiepunten
Sportpark De Vinken, De Kronkels 12, 3752 LM Bunschoten-Spakenburg