Vol
Bijscholing bij RKHVV
Blauwenburcht 1 , 6852 NS NS Huissen
27 maart 2024

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij zondag 1e klasser RKHVV. De bijscholing vindt plaats Woensdag 27 maart 2024 bij RKHVV, Blauwenburcht 1, 6852 NS te Huissen. We zijn verheugd dat RKHVV haar medewerking wil verlenen, en dat Hoofdtrainers Frans Koenen en Clifton Mijland met hun herenselectie en damesselectie invulling willen geven aan deze interactieve bijscholing.

Beide trainer-coaches zullen hun voetbalvisie en aanpak presenteren die zij hanteren bij RKHVV. De voetbalvisies zijn vooral gericht op het trainen en spelen vanuit spelprincipes. Naast een theoretische toelichting zal een duidelijke vertaalslag gemaakt worden naar de praktijk. Hierbij zullen zij de deelnemers in groepjes actief betrekken. Frans en Clifton  en hun trainersstaf zullen vervolgens met hun selecties van RKHVV een veldtraining verzorgen met als thema: 'Het omschakelen van balbezit/balverlies en balverlies/balbezit  en het dynamisch trainen onder weerstand’. Hierbij zullen hun speelwijzen en spelprincipes in diverse oefen- en spelvormen vertaald worden naar de praktijk op het veld.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

17.45 – 18.15  Ontvangst/Inschrijving deelnemers

18.15 – 18.45  Clifton Mijland met interactief theoretisch onderdeel over haar aanpak, visie, spelprincipes en haar toelichting op de veldtraining en opdrachten voor de groepjes

18.45 – 19.45  Vertaling spelprincipes naar de training door Clifton Mijland met haar spelersgroep van RKHVV

19.45 – 19.55  Pauze

20.00 – 20.45  Frans Koenen met interactief theoretisch onderdeel over zijn aanpak, visie, spelprincipes en zijn toelichting op de veldtraining en opdrachten voor de groepjes

20.45 – 21.45  Vertaling spelprincipes naar de training door Frans Koenen met zijn selectie van RKHVV en opdrachten voor de groepjes

21.45 – 22.15  Plenaire terugkoppeling van de opdrachten door de groepjes en evaluatie van de veldtraining door Clifton Mijland en Frans Koenen

22.15              Afsluiting/einde bijscholing   

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 29,00 (inclusief broodjes en 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl

Niet-leden betalen € 59,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan secretaris@vvon.nl. Bij annulering vóór 20 maart 2024  a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 20 maart a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 29
Niet ledenprijs € 59
27 maart 2024
19.00
3 licentiepunten
Blauwenburcht 1 , 6852 NS NS Huissen