Vol
De werkwijze van René van der Weij - Hoofdtrainer S.C. Genemuiden
S.C. Genemuiden, Sportlaan 2b, 8281 CM Genemuiden
15 april 2024

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van de bijscholing ‘Het trainen van spelprincipes binnen de huidige speelwijze van S.C. Genemuiden, door René van der Weij, hoofdtrainer S.C. Genemuiden' De bijscholing vindt plaats op Maandag 15 april 2024 bij S.C. Genemuiden, Sportlaan 2b, 8281 CM Genemuiden

We zijn bijzonder verheugd dat René van der Weij, Hoofdtrainer van S.C. Genemuiden, zijn medewerking wil verlenen aan deze bijscholing, die zowel een theorie als praktijk gedeelte zal bevatten. Het eerste deel van het programma zal René van der Weij de deelnemers meenemen in zijn opbouw binnen een trainingsweek. 

Aansluitend zal Arie Wessels, (hersteltrainer/videoanalist/performance trainer) de deelnemers deels plenair, deels interactief, informeren over hoe hij data en videobeelden gebruikt, en welke mogelijkheden dit biedt om zo optimaal mogelijk te presteren, en de fysieke gesteldheid van spelers te beïnvloeden. 

Hierna geeft Albert Flier, verantwoordelijk TC lid voor het 1e en 2e elftal bij S.C. Genemuiden een kijkje in de keuken van S.C. Genemuiden met betrekking tot spelen op het huidige niveau, de doorstroming van jeugd, en eventuele aanvulling van buitenaf. 

Tenslotte zal René van der Weij zijn werkwijze gedurende een trainingsweek, via een training met de 1e selectie, verduidelijken op het veld, en met name het accent spelprincipes met behulp van data en videobeelden, en de vertaling hiervan naar het veld d.m.v. gerichte oefenstof.

Doel van de bijscholing:
Deelnemers op een intensieve en inspirerende wijze kennis laten maken met de visie en werkwijze van René van der Weij als trainer, en met name de vertaling van data en videobeelden naar de praktijk passend binnen de spelprincipes zoals René deze hanteert.

Welke aspecten zullen aan bod komen:

  • De vertaling van theorie naar praktijk, welke spelprincipes hanteer je, hoe maak je aan de hand van data en videobeelden deze train baar, en toepasbaar, binnen je visie. Hoe is de samenwerking binnen de staf om optimaal gebruik te maken van deze informatie, wat is de visie van de club enzovoorts. 
  • En uiteraard kunnen de deelnemers actief in gesprek met René over zijn spelprincipes, en hoe hij zich als trainer heeft ontwikkeld, En tevens kunnen de deelnemers met Arie in gesprek om aan de hand van zijn ervaringen, en de tips en tricks die hij in zijn presentatie bespreekbaar maakt, de aspecten data en videoanalyse verder toe te laten lichten.

PROGRAMMA

Het programma ziet er als volgt uit:
17.15 - 17.55 Ontvangst/Inschrijven deelnemers

18.00 - 18.05 Opening door Jacob Botter (coördinator district Noord VVON)

18.05 - 20.30 Werkwijze Hoofdtrainer René van der Weij, presentatie Arie Wessels, presentatie Albert Filler

20.30 - 21.45 Praktijkgedeelte met René van der Weij en 1e elftal selectie S.C. Genemuiden

21.45 - 22.00 Evaluatie/vragen

22.00             Afsluiting/einde studiebijeenkomst
 

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 
Bij binnenkomst wordt uw QR-code (bewijs van inschrijving) gescand. 
Ook na afloop laat u uw QR-code scannen en daarna kunt u uw behaalde licentiepunten terugvinden op uw VVON-profiel.

Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten bij de VVON.
U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten en/of digitaal toesturen aan de KNVB.
Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 24,00 (inclusief broodje en 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 54,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan secretaris@vvon.nl. Bij annulering vóór 8 april 2024  a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 14 maart a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 24
Niet ledenprijs € 54
15 april 2024
18.00
3 licentiepunten
S.C. Genemuiden, Sportlaan 2b, 8281 CM Genemuiden