Vol
Bijscholing bij MVV Maastricht
Stadion de Geusselt, Geusseltweg 11, 6225 XS Maastricht
22 april 2024

Bijscholing bij MVV

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een bijscholing bij de BVO MVV Maastricht. De bijscholing vindt plaats Maandag 22 april 2024 bij MVV in Stadion de Geusselt, Geusseltweg 11, 6225 XS te Maastricht. We zijn verheugd dat MVV haar medewerking wil verlenen, en dat Hoofdtrainer Maurice Verberne met zijn staf en selectie invulling wil geven aan deze interactieve bijscholing.

Het algemene thema is: ‘het lezen en analyseren van een wedstrijd, het komen tot een trainingsdoelstelling en het maken van trainingsvormen om spelerts te beïnvloeden’.

Maurice en zijn staf zullen de deelnemers op een interactieve wijze meenemen in het met behulp van beelden lezen en analyseren van een wedstrijd. Vervolgens zullen de deelnemers in groepjes en in samenwerking met de trainersstaf van MVV naar aanleiding van de getoonde beelden een trainingsdoelstelling gaan omschrijven. 

Vanuit deze geformuleerde trainingsdoelstellingen gaan de deelnemers in groepjes aan de slag met het maken met trainingsvormen.

Maurice en zijn staf zullen uiteindelijk laten zien welke doelstellingen zij hebben geformuleerd en hoe zij dit uiteindelijk trainbaar zullen gaan maken met de selectie van MVV.

Andre Koolhof, namens MVV amateurregio-coördinator Maastricht, zal de bijscholing openen met een presentatie over de samenwerking van MVV met de amateurclubs uit te regio

MVV werkt vanuit een regioplan samen met amateurverenigingen uit de regio Maastricht. Andre Koolhof zal in zijn presentatie aangeven waarom deze samenwerking zo belangrijk is en wat er dan zoal gedaan moet wordt om zo vanuit de samenwerking een win-win situatie te laten ontstaan.

Na de veldtraining volgt een plenaire nabespreking van de training.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.30 – 19.00          : Ontvangst/Inschrijving

19.00 – 19.30          : Presentatie Andre Koolhof:  ‘de samenwerking van MVV met de amateurclubs uit de regio'

19.30 – 20.30          : Maurice Verberne met interactief theoretisch onderdeel over ‘het lezen en analyseren van een wedstrijd, het komen tot een trainingsdoelstelling en het maken van trainersvormen om spelers te beïnvloeden'. Deelnemers gaan in groepjes aan de slag met het maken van trainingsvormen

20.30 – 21.45          : Vertaling van de trainingsvormen en de spelprincipes naar de training door Maurice Verberne met zijn selectie van MVV

21.45 – 22.15          : Nabespreking veldtraining

22.15                       :  Afsluiting bijscholing

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke VVON-profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. 

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 55,00 (inclusief koffie en 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl

Niet-leden betalen € 85,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan secretaris@vvon.nl Bij annulering vóór 11 april 2024 a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 11 april a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 55
Niet ledenprijs € 85
22 april 2024
19.00
3 licentiepunten
Stadion de Geusselt, Geusseltweg 11, 6225 XS Maastricht