Vol
Nederlands Trainerscongres VVON 2024
Stadion PEC Zwolle, Stadionplein 1, 8025 CP Zwolle (Hoofdingang)
10 mei 2024

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van het Nederlands Trainerscongres VVON 2024. Het congres vindt plaats op VRIJDAG 10 MEI 2024 (de dag na Hemelvaart) in het stadion en op het hoofdveld van PEC Zwolle, Stadionplein 11 te Zwolle (ingang via hoofdingang stadion PEC Zwolle). Voor de presentatie van Frans Hoek maken we gebruik van het Hotel Lumen Event Center. Mede gelet op de geluiden vanuit onze leden, hebben we een programma samengesteld waarbij het accent ligt op de praktijk op het veld. Voetbal wordt tenslotte gespeeld op het veld en niet alleen maar in een klaslokaal of achter een laptop. 

We zijn verheugd dat Johnny Jansen (Hoofdtrainer PEC Zwolle) en zijn staf met de 1e selectie een Teamtactische training willen verzorgen. Dit is de training als voorbereiding op de uitwedstrijd die 2 dagen later (op 12 mei) wordt gespeeld tegen RKC Waalwijk. Afhankelijk van de stand van zaken op dat moment zal bepaald worden hoe deze teamtactische training er precies uit gaat zien.

Wanneer je het hebt over keepers, dan denk je al snel aan Frans Hoek. Na zijn actieve carrière als doelman ging Frans in 1985 als keeperstrainer aan de slag bij Ajax. Met het Ajax van Louis van Gaal won Frans in de jaren 90 alles wat er te winnen viel. In 1997 volgde hij Louis van Gaal naar FC Barcelona om een aantal seizoen in de Primera División te werken. Tijdens zijn tijd in Spanje ging hij ook aan de slag bij het Nederlands Elftal. Wat Frans betreft valt er nog heel veel te verbeteren aan het trainen en coachen van de Goalplayer (en dus niet de Goalkeeper) samen met de veldspelers. Vandaag zal hij een presentatie geven met als thema “Van Goalkeeping naar Goalplaying” en daarnaast zal hij ook een veldtraining verzorgen.

Nadat de VVON Awards zijn uitgereikt zal de Academie PEC Zwolle met O14/O15 een veldtraining verzorgen.. Tijdens deze training zal PEC Zwolle laten zien hoe er wordt getraind vanuit de opleidingsvisie van de club. Via het aanbieden van diverse oefenvormen en de bijbehorende coaching zal inzicht worden gegeven in de wijze waarop jeugdspelers worden ontwikkeld en begeleid naar een hoger niveau.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

09.00 - 10.00 Ontvangst en inschrijven (scannen QR-code) deelnemers

10.00 - 10.05 Welkom door dagvoorzitter Herman Hobert (commentator Ziggosport/RTV-Oost)

10.05 - 10.10 Opening door Arnold Westen (voorzitter VVON)

10.15 - 11.30 Teamtactische veldtraining 1e selectie PEC Zwolle o.l.v. Hoofdtrainer Johnny Jansen

11.30 - 11.45 Verplaatsen naar het Lumen Event Center

11.45 - 12.45 Presentatie Frans Hoek met als thema “Van Goalkeeping naar Goalplaying”

12.45 - 13.45 Lunch 

13.45 - 14.45 Veldtraining Frans Hoek - vertaalslag vanuit eerder gegeven presentatie naar praktijk op het veld

15.00 - 15.45 Uitreiking VVON Awards op het hoofdveld van PEC Zwolle

16.00 - 17.00 Veldtraining Academie PEC Zwolle met O14/O15

17.00  - 17.15 Afsluiting/einde congres

Let op: programma/tijden onder voorbehoud van wijzigingen

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van dit congres levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Bij binnenkomst wordt uw toegangsbewijs (de QR-code) gescand. Neem deze QR-code dus altijd mee op uw telefoon of uitgeprint. Na afloop van het congres dient u deze QR-code opnieuw te laten scannen. Indien u de QR-code niet laat scannen aan het begin en na afloop van het congres zullen geen licentiepunten worden toegekend.

Direct nadat u de QR-code na afloop van het congres hebt laten scannen, worden de licentiepunten aan uw persoonlijke VVON-account toegevoegd. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de bij de VVON behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

Wanneer u een (nieuwe) licentie gaat aanvragen bij de KNVB, download u de certificaten via MIJN VVON/Overzicht licentiepunten (eerst inloggen op de VVON-website) en stuurt deze naar de KNVB.

Heb je vragen over het aanvragen van licentie, neem dan contact op met KNVB CONTACT - .088-0275050 of via email naar contact@knvb.nl

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 49,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl

Niet-leden betalen € 79,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden, kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan secretaris@vvon.nl. Bij annulering vóór 1 mei a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 1 mei a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 49
Niet ledenprijs € 79
10 mei 2024
10.00
3 licentiepunten
Stadion PEC Zwolle, Stadionplein 1, 8025 CP Zwolle (Hoofdingang)