Inschrijving gesloten
Introductie Football Cognetics
Spelershome F.C. Eindhoven Jan Louwers Stadion, Charles Roelslaan 1, 5644 HX Eindhoven
15 mei 2024

Inhoud

In samenwerking met CTC Soccer Support, i.s.m. Fysiotherapie Maarten van Berlo organiseert de VVON een themabijeenkomst Football Cognetics

‘Voetballen doe je met je hoofd, maar je gebruikt je benen’ is een citaat van Johan Cruijff, en zoals zoveel van zijn citaten, zit er heel veel waarheid in die opmerking.

Het brein is elastisch, en ook heel goed te trainen. Tijdens de introductie Football Cognetics laten Maarten van Berlo en Sepp Schoofs u kennismaken met cognitieve-/hersentraining.

Na afloop van de themabijeenkomst heb je een introductie gehad in de Football Cognetics methode, en kun je een aantal basis oefenvormen implementeren binnen je trainingen.

Iedere handeling die een speler doet tijdens een wedstrijd is een gevolg van een keuze die met het brein is gemaakt. Deze keuze wordt gemaakt op basis van informatie die in een split second door de hersenen verwerkt wordt. Wanneer de speler efficiënter meer informatie kan verwerken, hoe beter de keuzes zijn die een speler kan maken in complexe voetbal situaties.  Handelingen zullen automatiseren waardoor spelers meer “werkgeheugen” heeft om spelsituaties in te schatten. 

Wanneer je de themabijeenkomst hebt gevolgd worden 2 licentiepunten bijgeschreven op jouw persoonlijke profiel ‘Mijn VVON’.

Programma

Data en tijd: 

De themabijeenkomst wordt gehouden op Woensdag 15 mei van 19.00 – 22.00 uur, 

Licentiepunten

Het bijwonen van deze themabijeenkomst levert 2 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie. Binnen enkele dagen na afloop van de bijscholing voegen wij de behaalde licentiepunten toe aan uw persoonlijke profiel. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de behaalde licentiepunten. Uiteraard kunnen wij dit alleen doen voor leden van de VVON. Ook ontvangen alle deelnemers (zowel leden als niet-leden) een certificaat met daarop de behaalde licentiepunten. 

Kosten

De prijs voor leden bedraagt € 40,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs c.q. om u aan te kunnen melden als deelnemer dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar info@secretaris.nl

Niet-leden betalen € 50,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

Inschrijven

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar info@secretaris@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers van 40 is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen. Bij minder dan 25 deelnemers gaat de bijscholing niet door.

Annulering

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan info@secretaris@vvon.nl. Bij annulering vóór 8 mei a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 8 mei a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen/deelnemen bij/aan de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 40
Niet ledenprijs € 50
15 mei 2024
19.00
2 licentiepunten
Spelershome F.C. Eindhoven Jan Louwers Stadion, Charles Roelslaan 1, 5644 HX Eindhoven