Vol
Bijscholing bij PSV Eindhoven
PSV Campus De Herdgang, Oirschotsedijk 12, 5651 GC Eindhoven
27 mei 2024

Bijscholing bij PSV Eindhoven

Op maandag 27 mei 2024 organiseert de VVON in samenwerking met PSV op Campus de Herdgang in Eindhoven voor 60 trainers een bijscholing/studiemiddag.

Aan deze zeer interactieve bijscholing werken zes ervaren trainers van de  PSV Academy mee. 

Doel is dat iedere aanwezige trainer ervaart hoe PSV werkt en daarvan leert voor de eigen praktijk. Vanuit de werkwijze, spelprincipes en coaching van PSV wordt iedere deelnemer de kans gegeven om mee te kijken, te luisteren en de vertaling te maken naar zijn/ haar eigen context.

Programma van de dag is:

 • Presentatie: Introductie werkwijze PSV Academy met onder andere:
  • Welke spelprincipes gaan de deelnemers op het veld terugzien
  • Op welke facetten en waar moeten de deelnemers op het veld op letten
 • De deelnemers ervaren op het veld een training met de PSV Academy trainers. De trainers worden ingedeeld in 6 kleine groepen van 10 trainers en gaan het veld op met bij iedere groep een PSV Academy trainer. De deelnemers worden uitgedaagd om te ervaren, goed te kijken en te luisteren naar het handelen van de Academy trainers vanuit de introductie over de spelprincipes die voorafgaand aan de veldtraining door zijn doorgenomen met de groepjes.
 • Na de training bespreken de 6 subgroepen de training na met hun PSV Academy trainer en wordt gevraagd aan de trainers om hun ervaringen en observaties in te brengen, met elkaar te bespreken/ analyseren en vervolgens in de grote groep met elkaar te delen op basis van twee vragen:
  • Wat zijn jullie bevindingen (observaties/ analyse)?
  • Wat gaat ieder van jullie daar morgen zelf bij z’n eigen vereniging mee doen (in voorbespreking van trainingen en wedstrijden, in werkwijze van trainingen en wedstrijden, in nabespreking van trainingen en wedstrijden)?
 • Nadat alle groepjes gepresenteerd hebben worden gezamenlijk de conclusies getrokken van deze bijscholing.

Met deze aanpak en werkwijze verwacht de PSV Academy dat iedere deelnemer zowel leert van de PSV manier van werken als concrete handvatten krijgt om zelf meteen ‘morgen’ in de eigen praktijk te kunnen toepassen. 

PROGRAMMA

 • 13.15 - 14.00  Inloop/inschrijven met koffie/thee
 • 14.00 - 14.10  Welkom en uitleg programma
 • 14.10 - 14.50  Presentatie PSV Academy
 • 14.50 - 15.10  Toelichting veldtraining en bespreken opdrachten voor de 6 groepen 
 • 15.20 - 16.20  Veldtraining onder begeleiding van zes trainers van de PSV Academy
 • 16.30 - 17.15  Nabespreken veldtraining in 6 groepen in relatie tot de opdrachten en presentaties door de groepen
 • 17.15 - 17.30  Evaluatie/conclusies van de bijscholing en afsluiting van de bijscholing

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze bijscholing levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Bij binnenkomst wordt uw toegangsbewijs (de QR-code) gescand. Neem deze QR-code dus altijd mee op uw telefoon of uitgeprint. Na afloop van de congres dient u deze QR-code opnieuw te laten scannen. Indien u de QR-code niet laat scannen aan het begin en na afloop van het congres zullen geen licentiepunten worden toegekend.

Direct nadat u de QR-code na afloop van het congres hebt laten scannen, worden de licentiepunten aan uw persoonlijke VVON-account toegevoegd. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de bij de VVON behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

Wanneer u een (nieuwe) licentie gaat aanvragen bij de KNVB, download u de certificaten via MIJN VVON/Overzicht licentiepunten (eerst inloggen op de VVON-website) en stuurt deze naar de KNVB.

Heb je vragen over het aanvragen van licentie, neem dan contact op met KNVB CONTACT - .088-0275050 of via email naar contact@knvb.nl

Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 49,00. Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl

Niet-leden betalen € 79,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan secretaris@vvon.nl Bij annulering vóór 17 mei 2024 a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 17 mei a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 49
Niet ledenprijs € 79
27 mei 2024
13.15
3 licentiepunten
PSV Campus De Herdgang, Oirschotsedijk 12, 5651 GC Eindhoven