Inschrijving gesloten
Masterclass 'Didactisch periodiseren binnen je jaarplanning'
Businessclub De Treffers, Nijerf 1, 6562 KW te Groesbeek
27 juni 2024

ALGEMEEN

De VVON nodigt u van harte uit tot het bijwonen van een Masterclass met als themaDidactisch periodiseren binnen je jaarplanning’. De bijscholing vindt plaats op Donderdag 27 juni 2024 in de Businessclub van De Treffers, Nijerf 1, 6562 KW te Groesbeek. 

Docent is Anjo Coppus - Bedenker van “Laat ze spelen! Een didactische periodisering voor voetbal”, docent lichamelijke opvoeding en gepassioneerd voetbaltrainer.

Anjo Coppus zegt het volgende over deze Masterclass.
Bij het opstellen van een training houd je rekening met verschillende relevante zaken zoals: fysieke, technische, tactische en mentale onderdelen. Het is goed om hiervoor een plan te hebben waarin je omschrijft wat je met je team zou willen bereiken en hoe je dit vorm gaat geven.

Een onmisbaar onderdeel van dat proces is het hebben van een didactisch plan. Welke factoren zijn van invloed op de oefenstof in je planning, te denken valt aan; de verschillende wedstrijden gedurende het seizoen, de winterstop en de start van de tweede seizoenshelft, en eventuele nacompetitiewedstrijden.

Om vooraf de niet-te-plannen-omstandigheden het hoofd te kunnen bieden is het hebben van een jaarplan een must. Zo zijn er bijvoorbeeld doordeweekse oefenwedstrijden, blessures of afmeldingen van spelers en het spelen van wedstrijden waar extra spanning op staat. Het hebben van een jaarplanning dat als leidraad voor het seizoen dient, is een must om structuur en duidelijkheid te creëren binnen je staf en je spelersgroep.

In deze masterclass neemt Anjo ons mee in zijn ideeën over de samenstelling van een jaarplan. Welke verschillende keuzes zijn er van invloed op je programma en periodisering. Hoe zet je een jaarplan weg op papier? We gaan ervaren wat daadwerkelijk de waarde van een plan is om een seizoen te spelen waarin je op voorhand voorbereid bent op allerlei voorziene, en onvoorziene omstandigheden. Waardoor je de spelers als groep en de individuen daarbinnen, handvatten geeft om vooruit te kunnen kijken en mee te laten denken.

Ik daag je uit om met mij de diepte in te gaan en van deze bijeenkomst een onvergetelijk succes te maken. Er wordt gelachen en gewerkt. De perfecte combinatie om tot leren te komen.

Het aantal deelnemers dat kan deelnemen is beperkt tot 30.

PROGRAMMA

Het  programma/tijdschema ziet er als volgt uit

18.30 uur inloop

19.00 uur korte introductie

19.10-20.20 uur bespreking onderwerp

20.20-20.30 uur pauze

20.30-21.15 uur toelichting opdrachten, indeling groepjes, uitwerken opdrachten

21.15-21.50 uur toelichting op uitwerking opdrachten door groepjes

21.50-22.00 uur afronding

LICENTIEPUNTEN

Het bijwonen van deze masterclass levert 3 licentiepunten op voor het verlengen van uw licentie. Deze licentiepunten blijven 3 jaar geldig voor het aanvragen of verlengen van uw KNVB trainerslicentie.

Voor het behalen van de licentiepunten is het noodzakelijk het gehele programma bij te wonen. 

Bij binnenkomst wordt uw toegangsbewijs (de QR-code) gescand. Neem deze QR-code dus altijd mee op uw telefoon of uitgeprint. Na afloop van het congres dient u deze QR-code opnieuw te laten scannen. Indien u de QR-code niet laat scannen aan het begin en na afloop van het congres zullen geen licentiepunten worden toegekend.

Direct nadat u de QR-code na afloop van de masterclass hebt laten scannen, worden de licentiepunten aan uw persoonlijke VVON-account toegevoegd. Hierdoor heeft u steeds een actueel overzicht van de bij de VVON behaalde licentiepunten. U kunt via uw VVON-profiel ook het bijbehorende certificaat downloaden en indien gewenst uitprinten. Uiteraard kunnen wij dit laatste alleen doen voor leden van de VVON. Niet-leden krijgen het certificaat per e-mail toegezonden.

Wanneer u een (nieuwe) licentie gaat aanvragen bij de KNVB, download u de certificaten via MIJN VVON/Overzicht licentiepunten (eerst inloggen op de VVON-website) en stuurt deze naar de KNVB.

Heb je vragen over het aanvragen van licentie, neem dan contact op met KNVB CONTACT - .088-0275050 of via email naar contact@knvb.nl

KOSTEN

De prijs voor leden bedraagt € 29,00 (inclusief koffie/thee en 2 consumpties). Om in aanmerking te komen voor de ledenprijs dient u wel eerst in te loggen als lid. Problemen met inloggen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl.

Niet-leden betalen € 59,00. Wil je ook profiteren van de ledenkorting? Word dan nu lid van de VVON. Direct nadat u lid bent geworden kunt u profiteren van de speciale ledenprijs.

KLIK HIER VOOR ALLE VOORDELEN VAN HET LIDMAATSCHAP EN WORD NU LID

INSCHRIJVEN

Om je in te schrijven voor deze bijscholing moet je als lid van de VVON eerst inloggen. Nadat je hebt ingelogd, verschijnt voor jou het juiste tarief (ledenprijs) en kun je inschrijven. Ben je al ingelogd? Dan verschijnt direct het juiste tarief.

Wij verzoeken je om niet in te schrijven als niet-lid terwijl je wel lid bent van de VVON, maar niet weet hoe in te loggen. Heb je problemen met inloggen, stuur dan een e-mail naar secretaris@vvon.nl. Wij helpen je dan zo snel mogelijk.

Niet-leden kunnen uiteraard inschrijven zonder in te loggen.

De inschrijving sluit wanneer het maximale aantal deelnemers is bereikt. U bent pas ingeschreven wanneer u hiervan een schriftelijke bevestiging per e-mail heeft ontvangen.

ANNULEREN

Indien u na uw inschrijving/betaling wenst te annuleren, dan dient u dit te doen door een e-mail te sturen aan secretaris@vvon.nl. Bij annulering vóór 20 juni a.s. ontvangt u het door u betaalde bedrag retour. Bij annulering op 20 juni a.s. of daarna bestaat geen recht op restitutie. Dit laatste is eveneens van toepassing ongeacht de reden van afmelden c.q. het niet (kunnen) verschijnen bij de bijscholing.

PARKEREN EN OPENBAAR VERVOER

Bij De Treffers is ruim voldoende parkeergelegenheid indien u met de auto komt.

Komt u met openbaar vervoer, dan adviseren wij u om via OV9292 te checken wat voor u de beste verbinding is naar het sportpark van De Treffers.
 

Terug naar overzicht
Ledenprijs € 29
Niet ledenprijs € 59
27 juni 2024
19.00
3 licentiepunten
Businessclub De Treffers, Nijerf 1, 6562 KW te Groesbeek